Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Arkadaşlar bizim bir kuyumcumuz var. Kuyumcu için internet sitesi kurmak istiyoruz. Sitede altın bileklik, kolye, küpe, saat ve tek taş pırlanta gibi ürünlerin satışı yapılacak. Biz Google'a kelime bazlı reklam vererek satış yapmak istiyoruz. Yani Google'da tek taş pırlanta kelimesinde 1.sırada çıkıcaz reklamlarımız ile ve satış yapcaz.. Bu karlı olur mu sizce ?
Zarar mı ederiz kar mı fikirlerinizi alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
deneyin hocam, denemekten zarar gelmez.
Her şey yolunda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İlan sitesinde epey bir yöneticilik yaptım. İşinize yarayabilir.
Öncelikle Facebook sayfanızı oluşturup tam olaral kurumsal hale getirin. (Kurumsal halden kastım işine girince bu adamlar bu işi yapıyor denilsin).
Daha sonra o Facebook sayfasını kasmaya bakın başlarda.
Yine Facebookta kelime bazlı Facebook sayfanıza reklam verin. (Facebook a bu kadar önem vermemim sebebi sayfada bir kitle oluşursa Facebook reklamını sonradan çok ucuza getirirsiniz.)
Sitenizin de bir kurumsal havası olmalı. Ziyaretçi defteri gibi sayfalar bence önemli orda ziyaretçi görüşleriyle doldurun :)
İletişim hakkımızda vb kurumsal tüm sayfalar sorunsuz yapılmalı güven açısından.
Google reklamı yapmadan önce SEO çalışması yaptırın ve daha sonra kelime bazlı google reklamı yaptırın. SEO çalışmasında kullandığınız kelimeleri google reklamda kullanırsanız yükselmeniz daha kolay olacaktır.
qunt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ph.D candidate / Doktora adayı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güven sorununu halledebilmek için tanınırlılığınızı arttırmaya yönelik çalışma yapmanızı tavsiye ederim. Altın satışına kredi kartı taksit imkanı düzenlemesi var. Bununla birlikle taksitli satıştan iyi kar elde edebileceğinizi düşünüyorum.