ShTrOnur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Coluk cocuk oldugunu nerden biliyorsunuz. Bu konunuzdan bile anliyorum sizin 19 yasinda olmadiginizi kesin 17 yas alti bir gruptasiniz.
Adamlar nasil yapilacagini biliyorsa seo da yapar hostingde satar buna kimse laf edemez siz oturdugunuz yerdr blog yazarken onlar arastirip host kurmuslar eger bunlari coluk cocuk yapamaz diyorsaniz siz yapjnda siz neler yapiyorsunuz onlari gorelim. Wrbmaster degilim diyorsunuz o zaman bu konularla ilgili pek bilginiz yok biraz arastirma yapin daha sonra milleti kotuleyin :)
ShTrOnur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim sozum wk degil orada is yapan kisileri kotulemeniz. Herkes ilk deneyiminde basarili olacak diye birsey yok
ShTrOnur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben ne desem size iyi forumlar.
Turkiyede neden webmaster konusunda birsey olmuyor diyenler iste boyle kisiler yuzunden boyle onlati kotuluyerek heveslerini kaciriyorsunuz destek verseniz belki cok iyi seyler cikaracaklar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
50 liraya site tasarım domain hosting satan var. sitesi tk hemde. akıl var mantık var bunları karşlılayabilecek biriysen gidip önce niye kendine almıyorsunki? webkurnazla diğer forumların farkı bu. arkadaşa saatlerce dil döktüm anlamadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
viral reklamın daniskası
reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışı
webkurnaz size para ödüyor mu böyle konular için?