FilmleriTV adlı üyeden alıntı

İçerikleri kaldırsanız da dava açma hakları malesef var. Ancak avukatları çok çok nadiren film sitelerine dava açtıklarını söyledi.

Üstadım bizimkisi film indirme veya online izleme sitesi değil zaten biz harddisk dolumu yapıyoruz.Yani film indirme ve izletme siteleri milyonlarca kişinin indirmesini veya izlemesini sağlıyor biz ayda 20 - 30 tane müşteriye dolum yaparız yada yapmayız.inanın gökhan bey deseki kardeşim şu şu filmleri listenizden kaldırın bunları satışa koymayın yahut kendilerine ait tüm telif hakkına sahip film v.s içeriklerin listesini yollasa olanları kaldırırım kaldırırız.Bu sadece digitürk e özel değil kim isterse o içerikleri kaldırırız.Ha kaldırmayız devam ederiz o zaman derki kardeşim ben sizi uyardım siz kaşındınız devam ettiniz size bu dilden anlıyorsunuz bizde bu dilden konuşmak zorunda kaldık.Yani dava hakkı uyarmaya rağmen varsa ve istisna veya değil dava açıyorsa hiç uyarmasın gelsin alsın götürsün cezası neyse maddi manevi çekelim.Ama hem uyarı yollayıp,hemde neyi kaldırmamız gerektiği söylenmemesi üstüne iletişime geçip cevap alınmaması kötü inanın bilemiyorum.