Teknobeyin adlı üyeden alıntı

Heves ile açılan sitelere her zaman saygı duymuşumdur. Sonuçta ortada genellikle "en iyisi olma" amaçlandığı için, ne olursa olsun heves kendisini belli ediyor. Blogunuzu inceledim, belli ki iyi bir teknoloji platformu hâline gelmek için ter döküyorsunuz. Döktüğünüz terlerin elbet karşılığını alırsınız, buna emin olun. Yalnız size önerim; projenizi her zaman markalaştırmayı ve şirketleştirmeyi amaçlayın. Bu şekilde hevesiniz bin kat daha artacaktır.

Rakip siteleri düşünmeyin, sitenize emek vermeye devam edin. Unutmayın en büyük teknoloji sitelerinin ilk hâlllerine çoğu kişi gülüyor. Fakat o sitelerin belki o ilk hâllerindeki acemilik olmasa idi, bugün bu kadar profesyonel olamayacaklar idi.

Güncel bir blog olduğu da belli, umarım Türkiye'nin en iyi sitelerinden birisi olursunuz. Size tek önerim blogunuza verdiğiniz hevesinizi asla kaybetmeyin. :)

Bol ziyaretçili günler diliyorum,
İyi Çalışmalar


Vakit ayırıp, inceleyip, yorum yapıp, öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.
Ne güzel yazmışsınız. İlk başta çok ufak ama yapmayı planladığım güzel şeyler vardı. 1: Diğer iki uzantıyı almaktı ve aldım. 2: Logomdan oluşan kupalar yaptırmaktı ve onu da yaptırdım (http://wmaraci.com/forum/konu-disi/kupa-yaptirdim-4144.html). Üçüncüsü ise biraz hatta çok zor ama, dediğiniz gibi markalaşmak. Bunu ben de hayal ediyorum. Hayırlısı olsun.. :)

Özgün yazı yazmaktan asla uzaklaşmayacağımdan şüpheniz olmasın :) Rakip siteler konusu; Yarış yapmayı sevmem. Benle yarış yapanada birşey demem tabiki. Benimle benzer ya da aynı içerikte olan ve özgün olan siteleri sık kullanılanlarıma ekler, sürekli takip ederim. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Umarım siz de amacınıza ulaşırsınız.

Sevgiler.