Atakan adlı üyeden alıntı

Vakit ayırıp, inceleyip, yorum yapıp, öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.
Ne güzel yazmışsınız. İlk başta çok ufak ama yapmayı planladığım güzel şeyler vardı. 1: Diğer iki uzantıyı almaktı ve aldım. 2: Logomdan oluşan kupalar yaptırmaktı ve onu da yaptırdım (http://wmaraci.com/forum/konu-disi/kupa-yaptirdim-4144.html). Üçüncüsü ise biraz hatta çok zor ama, dediğiniz gibi markalaşmak. Bunu ben de hayal ediyorum. Hayırlısı olsun.. :)

Özgün yazı yazmaktan asla uzaklaşmayacağımdan şüpheniz olmasın :) Rakip siteler konusu; Yarış yapmayı sevmem. Benle yarış yapanada birşey demem tabiki. Benimle benzer ya da aynı içerikte olan ve özgün olan siteleri sık kullanılanlarıma ekler, sürekli takip ederim. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Umarım siz de amacınıza ulaşırsınız.

Sevgiler.


Hayır, zor değil. Bazı şeylere zor gözü ile bakar iseniz, bu tamamen sizin zor olarak görmeniz ile alâkalı bir hâle gelecektir. Markalaşmak zamanla olacak bir şey zaten. Öncelikle tamamen duyulmak, ezberlenmek. Akabinde, markalaşmak ve şirketleşmek.

Domain uzantıları toparlamak güzel bir şey. Fakat size önerim şuan aktif olarak kullandığınız alan adınıza önem verin. Ve bu alan adınızı örnek olarak uzun yıllara uzatabilirsiniz. Böylelikle hem SEO bakımından faydası olmuş olur, hem de kalıcı olduğunuzun göstergesi olmuş olur.

Sitenizi incelemek beni keyiflendirdi. Ve bu yüzden uzun bir değerlendirme yorumu göndermek istedim. Çünkü normalde blog takip eden birisi değilimdir. Fakat özgün projeleri incelemeyi seviyorum. Çünkü ben de bir zamanlar aşırı derecede hevesliydim projelere. Fakat şimdi projemizi markalaştırmayı düşünecek duruma geldik. Yani her şey zaman, istek, heves ve çaba iledir. Asla zor değildir, sadece sabretmek yeterlidir.

Başarılar, umarım uzun soluklu bir yayın hayatınız olur,
İyi Çalışmalar