Teknobeyin adlı üyeden alıntı

Hayır, zor değil. Bazı şeylere zor gözü ile bakar iseniz, bu tamamen sizin zor olarak görmeniz ile alâkalı bir hâle gelecektir. Markalaşmak zamanla olacak bir şey zaten. Öncelikle tamamen duyulmak, ezberlenmek. Akabinde, markalaşmak ve şirketleşmek.

Domain uzantıları toparlamak güzel bir şey. Fakat size önerim şuan aktif olarak kullandığınız alan adınıza önem verin. Ve bu alan adınızı örnek olarak uzun yıllara uzatabilirsiniz. Böylelikle hem SEO bakımından faydası olmuş olur, hem de kalıcı olduğunuzun göstergesi olmuş olur.

Sitenizi incelemek beni keyiflendirdi. Ve bu yüzden uzun bir değerlendirme yorumu göndermek istedim. Çünkü normalde blog takip eden birisi değilimdir. Fakat özgün projeleri incelemeyi seviyorum. Çünkü ben de bir zamanlar aşırı derecede hevesliydim projelere. Fakat şimdi projemizi markalaştırmayı düşünecek duruma geldik. Yani her şey zaman, istek, heves ve çaba iledir. Asla zor değildir, sadece sabretmek yeterlidir.

Başarılar, umarım uzun soluklu bir yayın hayatınız olur,
İyi Çalışmalar


Sanırım birçok fikirde aynı şeyleri yapıyor ve düşünüyoruz :) Özgün, güzel ve sürekli yazı yayınlayan siteleri takip etmek benim de hoşumag idiyor. Zor derken, tahmin edebileceğiniz gibi maddi anlamda zor demek istedim.

.net ve .org şuan için sadece öylece duruyor. Zaten webeyn.com'u kullanıyorum. Süresinin bitme zamanı geldiğinde bir yıl değil de fazla uzatayım, haklısınız. Tekrar tekrar teşekkürler yorumlarınız için.