-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster /İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi forumlar webmaster arkadaşlar;
Kadınlara özel bloğum bulunmakta aynı site içine forum kuracağım. soru çok basit:
forum.siteadi.com şeklindemi ?
siteadi.com/forum şeklindemi?
Kurmalıyım bilen arkadaşlar hangisi fayadalı olur diğerinin zararı ne olur bilgilendirebilirmsiniz ?
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Normalde subdomain'e de ayrı düzenlemeler, SEO ayarları falan yapmak lazım. Forum olmasaydı siteadi.com/forum uygun olurdu ama forum olduğu için subdomain daha iyi gider.
1 kişi bu mesajı beğendi.
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google subdomaini ayrı bir domain olarak algıladığı için siteadi.com/forum şeklinde öneririm anasayfayada blog kurarsınız ikiside birbirini üstlere taşır
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam ben de mi sıkıntı vardı bilemiyorum ama :) sonuç itibari ile aynı yere yönlendirildi. Biri subdomain biri ise sayfa. Örnek göstermem gerekirse;
Örnek1Örnek2Her ikisi de bir yere çıkıyor. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
İlk zamanlarda vermiş olduğum emekleri bilseniz.. Ama son zamanlarda farklı sektöre yöneldim ve vermiş olduğum onca emeğe yanıyorum. Boş yere uğraşıp durmuşum. Pek önemli değil Spam yese bile çalışma sonucunda çıkar Bilgi için teşekkürler hocam :)
Hocam İndex alanında pek detaylı bilgiye hakim değilim. Lakin şu deyimi kullanabilirim. Subdomain açmanız halinde ek bir site olarak algılanır.
Ama kendi ana siten üzerinden sayfalandırırsan forumu Ana sayfan güçlenir. Seçim senin. Bence Subdomain değil de Sayfalandırman daha mantıklı. :) En azından Siten daha dinamik ve güçlü olur.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.