Teknobeyin adlı üyeden alıntı

Markalaşma süreci haklısınız, maddi bakımdan sanırım biraz fazla. Fakat kalıcı bir proje için değer diye düşünüyorum. Zaten amaç .com.tr değil, tamamen ziyaretçilerin gözüne girmektir. Çünkü markalaşan bir sitenin her açıdan artısı olacaktır. Reklam alımlarında dahi yararı olacaktır, buna eminim.

Bence önemli olan boş uzantıları almak değil, aktif domain'e yatırım yapmaktır. Sonuçta birçok lider sosyal paylaşım sitesi vs. var. Ve belki de birçoğu boş uzantıları almıyorlar. Çünkü tanındıkları uzantılarına yatırım yaparak, değerlerine değer katmaya özen gösteriyorlar. Aktif alan adınıza yatırım yapmanız bence daha sağlıklı olacaktır. En azından boş uzantıları alır iken harcadığınız ücreti, aktif olan alan adınızı uzun yıllara uzatmak için harcayabilirsiniz.

Rica ederim, özgün projeleri değerlendirmek beni keyiflendiriyor. Gerekirse sayfalarca da yorum yazabilirim. Önemli olan kimse "Zaten çok teknoloji sitesi var, burada bana yer yok." diye düşünmesin. Sadece herkes "Çok rakibim var, fakat onları geçebilirim. Buna inanıyorum." diye düşünsün istiyorum. Bu yüzden uzun yorum yazarak en azından hevesinizi de arttırmak istedim. Heves güzel bir şeydir, hevesinizi kaybetmemenizi diliyorum.

Kolay gelsin.


Zaten diğer uzantıları almamdaki temel amacım, bu siteye gönül ve önem verdiğimi ortaya koymak. Başarabildiysem ne mutlu.

Yorumlarınız için tekrar tekrar çok teşekkür ederim :)

Sevgiler.