ironsoft adlı üyeden alıntı

Ya bıraksınlar bu isleri android sayesinde e250 gibi java isletim sistemli telefonlardan kurtulup buyuduler kendi isletim sistemini gelistirip android veya ios seviyesine getirmesi zaman alir buda onun dususu demektir. son zamanlarda en iyi yukselen tek bir mobil isletim sistemi var oda windows phone tabi buda microsoftun isminin buyuklugu sayesinde oldu. Kendi isletim sistemiyle akıllı telefon uretim yapan tek firma apple ve bence applen samsungun pesini birakip nokiaya vr general mobile a yonelmesi lazim nokia son zamanlarda cok bos birakildi bir zamanlar ne ios nede android vardi beyler en akillisi Symbian dı bence gelistirilmesi halinde ios ve androide kafa tutar. ama birde microsoftun nokiayı alması var. Acaba microsoft kendi isletim sistemi olan windowsta kararlimi yoksa şuan Symbian uzerinde calismami yapiyor. General Mobile a gelince discovery adli telefonu galaxy serisindeki bir cok telefonu solladi vede cok dusuk bir fiyatla ve daha iyi donanimla General Mobile Canlaniyor bence 2. serisini cikaracagi doscoverynin yuzbinlerce bekleyeni var. Samsung bir bok yapamaz donanimda gelistirir kendini kullaciya 0 dan bir isletim sistemini kabullendirmek cok zordur. size wmaracindan baska bir siteye gec deseler gecermisiniz ? bud onun gibi bir sacmalik. Yaparsa SAMSUNG BATAR ama cok calisip gercekten bekletnti uzerinde androidi ve iosu sollayacak bir isletim sistemi tasarlarsa da DURDURULAMAZ.

Daha bugün bir nokia lumia 630 aldım. Bu telefonun özelliği üretim aşamasında windows 8.1 yüklenmesi ve kullanınca görüyorsun ki işletim sisteminin tüm eksikliklerini gidermişler. Microsoft kolay kolay kimseye liderlik vermez.

8.1 hakkında bilgi almak için http://www.youtube.com/watch?v=OJ1sQOEjdqE