Bunu istemeyerek söylüyorum ama o kelimelerde 1 hafta sonra kendini 5. sayfada bile bulamayacaksın. inşallah ben yanılırım. bizim sektör sizinkiler gibi değil, bizde firmaların kampanyaları paylaşılıyor ve kelimeler belli sizin kadar şanslı değiliz. Biz en zorunu yapıyoruz. ve rakiplerimiz *****,Turk*******,Superonline vs
İspatını verebilirim. Kürtaj ile ilgili yazdığım birçok makale, hatta google adsense ile yazdığım makaleler genel bir blogta bile aylar geçti hala 1. sayfalarda. Hatta 1. sayfa 1. sırada olan bile var son 1 aydır ne oldu bilmiyorum. Ki bu dediğim blog sitesi ben makaleleri yazdıktan sonra, kaç aydır tek bir yazı ve hatta yorum bile girilmeyen günlük hiti ise 5-10 arası değişen bir site. Kürtaj kelimesi ne anahtar kelimesinde, ne domainde geçmiyor. Mesela kürtajın zararları vs. Yine iddaa hakkında yazdıklarım aylar geçmiş hala ilk sıralarda. Daha dün yazdığım ve yine dün indekslenen "Google Organik Hit Kazanma yolları" başlıklı makalem, 6-7 farklı aramada ya ilk sayfada ya 2-3 te. Özgün ile kopya içeriği bir tutarsanız gerçekten yanılırsınız. Diğer söylediklerinize tamamen katılabilirim. Kopya içerik ile özgün içeriği nasıl bir tutarsınız? Haberler.com, ensonhaber.com vs vs gibi milyonlarca gösterim, ziyaretçi ve yorum alan sitelerde kopya yada özgün pek farketmez. Normal bir siteye göre öne çıkar. Ancak bunun sebebi özgün içeriğin işe yaramadığı değildir. Adamın sitesine günlük belki 300 bin kişi girer yüzlerce yorum yapar. En basiti bugun ben bir habere en az 20 yorum yapmışımdır. Tartışma konusuna dönmüştü olan. Bunlar kopyayı ön plana çıkarabilir ancak buda çok çok büyük sitelerde olabilir. (Yazım hataları ve anlatım bozukluklarıma takılmayın makaleleri böyle yazmıyorum :D )
Ek Olarak:
Görüşlerinize saygılıyım. Özgün yazı önemsiz falan demedim ben, Hocam eğri oturup doğru konuşalım, blog yazarlarımız hep kaybeder kim kazanır ben söylim hürriyet,blogger vs büyükler kazanır bizler bir yerde tıkanıp kalırız. Emek hırsızlığına bende karşıyım ancak bizim sektörde kampanya tek oluyor mecbur alıp koymak zorundayız. kasdettiğiniz buysa
Hocam güzel diyorsunda, o sitelerde günde belki 20 tane özgün haber yazı giriliyor. Günde binlerce hatta yüzbinlerce ziyaretçi alıyor. Yüzlerce yorum yapılıyor. Bizim bahsettiğimiz sitelerde günde 3 özgün yazı giren başarılı sayılabiliyor. Bunlar imkan meselesi. Adamın zaten binlerce backlinki var biri ölse 999'u kalıyor yenisi geliyor.