Arama yaptığınızda Uydunet internet olarak arattığımızda ilk iki sıra uydunetinternet.net dir. Uydunet kelimesinde ise 2-3 sıralarında Firmanın orijinal sitesi uydunet.com.tr dir. Devletin çok uzun yılları olan firmasıdır. Bizim sitemizdeki yazıların tamamı uydunetten alıntıdır. çünkü başka seçenek yok. Bu hırsızlığa girmez çünkü yapılan her satış Uydunet ekranlarına gidiyor. Benim kasdettiğim şeyde buydu. herşeyi doğru yapılmış bir site Google gözünde bir marka görünümü alıyor
Ben buna hırsızlık demedim zaten hocam. Ancak iki domainde de uydunet var :) muhtemelen anahtar kelimede de vardır. + Bu birçok etkene bağlıdır Kopya içerikle alakası yoktur. O zaman siz 400 hitli sitenize kopya içerik bir yazı ekleyin. Mesela ne olsun? Kız tavlama yolları Bende 20 hitli bir siteye yazayım ve yeni bir siteye. İndeksten 3 gün sonra bakalım :) hatta sizde özgün yazın ;) Hocam bu konuda ısrarcı olmayın. Googlenin mantığı bu yeni birşeyler sunmak. Bir fabrika düşünün ömür boyu müşterilerine aynı şeyi sunsa ne olur? Googlede bu mantık temel kuraldır. Yeni şeyleri sunmak. Siz milliyeti, myneti boşverin bi kenara koyun. Onlar en kral kopyada bile ilk sayfada çıkabilir. Niye biliyor musunuz? Adamın milyonlarca indeksi var. Milyonlarca ziyaretçisi backlinki var. Bizim indeks sayımızın onlarca yüzlerce katı backlinki var. Dmoz kaydı var. Günlük 20-30 makale giren ekibi var. Seo konusunda son derece uzman ekibi var. Para var teknik var. Oturmuş site. Sizin örneğinizde ise olabilecek şeyler bunlar. Vipaskim.com arkadaşlık sitem vardı, aşkım.com aramasında askim.com'un önündeydi. Bunlar birbirine yakın olan siteler için olabilecek şeyler.