Ben buna hırsızlık demedim zaten hocam. Ancak iki domainde de uydunet var :) muhtemelen anahtar kelimede de vardır. + Bu birçok etkene bağlıdır Kopya içerikle alakası yoktur. O zaman siz 400 hitli sitenize kopya içerik bir yazı ekleyin. Mesela ne olsun? Kız tavlama yolları Bende 20 hitli bir siteye yazayım ve yeni bir siteye. İndeksten 3 gün sonra bakalım :) hatta sizde özgün yazın ;) Hocam bu konuda ısrarcı olmayın. Googlenin mantığı bu yeni birşeyler sunmak. Bir fabrika düşünün ömür boyu müşterilerine aynı şeyi sunsa ne olur? Googlede bu mantık temel kuraldır. Yeni şeyleri sunmak. Siz milliyeti, myneti boşverin bi kenara koyun. Onlar en kral kopyada bile ilk sayfada çıkabilir. Niye biliyor musunuz? Adamın milyonlarca indeksi var. Milyonlarca ziyaretçisi backlinki var. Bizim indeks sayımızın onlarca yüzlerce katı backlinki var. Dmoz kaydı var. Günlük 20-30 makale giren ekibi var. Seo konusunda son derece uzman ekibi var. Para var teknik var. Oturmuş site. Sizin örneğinizde ise olabilecek şeyler bunlar. Vipaskim.com arkadaşlık sitem vardı, aşkım.com aramasında askim.com'un önündeydi. Bunlar birbirine yakın olan siteler için olabilecek şeyler.
Bakın hocam size şunu söylim 2 Haftadır yandex çalışması yapıyorum ve çok önemlidir. Marka kelimlerde öne çıkmak isteyenler için yandex açın ucuz turknet,ucuz doping,ucuz Superonline yazın aratın. ilk sırada tüm markalarda adslturk var.2, sitem.Bu nasıl oluyor kısaca özetlim size. Bir ürünü ekli bir marka haline getiriyorum ve arama motoru bunu marka olarak görüyor. Doğru içerik ve doğru menüler işi bitiriyor. Önümüzdeki hafta aynı çalışmayı googlede yapıcam ve aynı sonuçlar orada da alınacaktır. Neden önce Yandex Çünkü yandex cahil öne çıkmak kolay buda beni mutlu ediyor :)