Bakın hocam size şunu söylim 2 Haftadır yandex çalışması yapıyorum ve çok önemlidir. Marka kelimlerde öne çıkmak isteyenler için yandex açın ucuz turknet,ucuz doping,ucuz Superonline yazın aratın. ilk sırada tüm markalarda adslturk var.2, sitem.Bu nasıl oluyor kısaca özetlim size. Bir ürünü ekli bir marka haline getiriyorum ve arama motoru bunu marka olarak görüyor. Doğru içerik ve doğru menüler işi bitiriyor. Önümüzdeki hafta aynı çalışmayı googlede yapıcam ve aynı sonuçlar orada da alınacaktır. Neden önce Yandex Çünkü yandex cahil öne çıkmak kolay buda beni mutlu ediyor :)
siz googlede deneyin hocam sonucu alırsınız belki :) yandex ile googleyi şimdilik kıyaslamayın bile. Daha indekslemekten aciz bir arama motorudur. Bakmayın reklamlarla kulağa hoş geldiğine. Hocam siz hala özgün ve kopya içeriği bir tutuyorsunuz. Ürün ekleme işini bilmem. Ancak ben bir makale yazarı olarak diyorum özgün makale ile kopyayı bir tutamazsınız. Öyle ise kendi alanınızdan olmayan bir makale girin web sitenize bakalım diyorum. Ben yazmayayım benim 6 ay önce yazdığım ve 6 ay içerisinde hiç güncellenmemiş sitedeki kürtaj yaptırmanın zararları konusunu en basiti geçin. Mademki siteniz bu şekilde öne çıkabiliyor buyurun hocam :) web sitenizin genel konuları, anahtar kelimeleri ile ilgili bir takım konularda öne çıkabilirsiniz onu bilemem ancak özgün ile kopya hiçbir zaman bir değildir. Konuyu da fazla uzatmayayım makale yazmam gerekiyor :) Sizin dediğiniz normal siteler için geçerli olsaydı, binlerce insan ve en bilinmiş seocular dahil özgün içeriği seoda temel şart olarak koşmazdı. Sizin mantığınızda tüm seocular yanılıyor ben yanılmıyorum demek var oluyor bu şekilde ;) Bugün seo kelimesinde ilk sayfada olan tüm seoculara gidin sorun ne diyecekler? Google bile diyor özgün olun diye. Adsense neden kopya içerikli bir sitede hemen yada hiç başvuru kabul etmiyor bir düşünün? Ben özgünlüğe önem veririm diyor çünkü. SİZ HAKLISINIZ DİYOR VE GİDİYORUM :)