adslturk adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlısı ile gidin. Ama giderken topu taca atıp gitmeyin. İnsanların gözünde haklı konumda durmak için kaç saattir saçmalayıp duruyorsun ve konuyu benim özgün yazıya HAYIR dediğime getiriyorsun. Bak güzel kardeşim düzgünce oku lütfen ÖZGÜN YAZI ÖNEMLİDİR. Bak kalın ve kırmızı renkli yaptım iyice gör diye.Benim buna hayır dediğim yok. Anaokulu mu burası oturmuş sana Anlatıp duruyorum.

bak birader. Ben yazı yazarak ek gelir sağlayan biriyim . İşi böyle saçmalıyorsun ana okulumu vs diye b.ka sürerek aşağılayamazsın. Ben ana okulu olduğu için değil, senin birşeyini düzeltmek için o kadar yazdım! Anlatıp durmayacaksan forumlarda konu açmayacak, paylaşmayacaksın. Önce git forumlar ne işe yarar ne amaçla kullanılır onu öğren. Edebimle yazdım. özgün içerik önemlidir diye hiçbir yazında demedin şimdi diyorsun. İlk yazında hala kopya içeriği bir nevi hırsızlıkla da bu işin olacağını söyledin. Yoksa banane senin çalıntı kopya içeriğinden yada özgün yazından. Burada insanları yanlış bilgilendirdin bende dedimki kendini tam ifade edemedin! Senin sabahtan beri zırvaladığın tek şey "Bütün seocular boş konuşuyor özgünlükle ön plana çıkmanın alakası yok" gibi birşey oldu. Ben topu taca atmıyorum Haddini bil. 33 yaşında 2 çocuk babasıyım. Benim buraya yorum yazmakta hiçbir menfaatim yok. Ki gecenin bu saatine kadar 2-3 makale yazıp ufak bir kazancım olsun diye uğraşıyorum. Makale yazan birisi olarak, yani yazdığından para kazanan birisi olarak burada başkası faydalansın diye yazdım o kadar şeyi. Git seo ile ilgili, sitelerin ön plana çıkması ile ilgili arama motorlarında araştırma yap sonra gel. Milyonlarca site özgün içerik derken sen hala kopya kopya tutturdun edebimle söyledim. Gülümseme koyarak yazdım ki kırmayayım yanlış anlaşılmasın diye. Gece gece ne halin varsa gör! Olumsuz yorumu hazmedemiyorsan konu açmayacaksın. Burası forum sitesi olduğu müddetçe kurallar dahilinde herkesin konusuna yorum yapma hakkınada sahibimdir. İyi geceler şimdi!