C-uruc hocam aslında çoğu site sahibi hızla yükselme peşinde.. Heyecanlılar.. Herkes beni bulsun okusun istiyorlar.. Bu heyecanlarına veriyorum ben olayı..
Benim aslen olaya bakışım şudur.. Google yada başkası için extra çaba sarfetmiyorum.. Beni nasılsa bir şekilde bulur diye düşünüyorum ve bundada yanılmadım hiç..
Birde benim anlamadığım şu: Arkadaşlar amacınız nedir? Bunu düşündünüzmü?
Bana göre öncelikli amacınız temiz bir site (yani kolay gezilir, hızlı, sağında solunda reklam olmayan, zıp zıp resimlerle dolmayan vs..) olmalı.. Ve kendinizce (özgünlükten kasıt budur) yazılar gönderiler yapın.. Sağdan soldan sahtekarlıkla dolduracağınızı sitenizi oturun kendi fikirlerinizi (yanlış yada doğru farketmez) yazın.. Zaman içinde emin olun (zaman derken 3-5 ay diye düşünmneyin. Sene gelsin aklınıza) istediğiniz yerlere gelirsiniz..
Yok eğer ben hızlı tepelere çıkacağım diyorsanız yanlış yoldasınız demektir.. Paranıza ve emeğinize yazık.. Enerjinizi backlinkti, seo idi, bilmem ne idi için harcamayın, boşuna birbirinin benzeri sayfaları yaratmayın..
Bakın size ilginç bir sayfa vereyim.. Olması gereken tarz budur..
http://sercangulsumogluofficial.blogspot.com.tr/
blogspottan alınmış bedava bir yer.. ama yazıları özgün ötesi.. kendince yazıyor atıyor tutuyor.. işte bu ve benzeri yazılara sahip olmalısınız.. hangi konuda daha uzman olduğunuzu düşünüyorsanız onu yazın.. misket oynamayı iyi biliyorsanız onu yazın, sigara içme yöntemleri biliyorsanız onu yazın (örnekti bu. sigara sağlığa zararlıdır), terkedilme konusunda iyi olduğunuzu düşünüyorsanız onu yazın..
İşin özü sitenizde kendinizi yansıtın.. Hem daha az enerji harcamış olursunuz, hem gerilmezsiniz, hemde kendinizi mutlu edersiniz.. Bu emin olun zamanla yansıyacaktır başarınıza..