-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Kopya içerik uzun süre kalmaz yerinde. İlk güncellemede filtreye mi girdim konuları açılır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgün makale ve güncel kalmak gibisi yok ama özgün ve güncel kalmak için iyi bir araştırmacı iyi bir yazar olmanız kurduğunuz cümlelerde okuyucu sıkmadan uzatmadan bir şeyler vermelisiniz kendini ifade edemeyen bir adama yazdırılacak tanıtım yazısından da pek bir şey beklemek hayal kırıklığıdır! ama bazı teknik terimler teknik işlerinde belirgin bir içeriği vardır şimdi uydu netin teknik dökümanlarını sıfırdan yazamazsınız var olanı biraz daha açarak ifade edebilirsiniz ...
özgün sektörle alakalı çalışmaların araştırmaların toplamında oluşturulacak metinde hafife alınmasın , bulunduğum sektörde ( copy - past ) ürün bazlı 550 bin marka 2 milyon üründe ilk sayfalara getirdiğimiz siteler var.. Özgün oluşturulan 1.sayfa 1.sırada siteler var ne yaparsanız yapın severek araştırarak ( rakip analizi ) farkındalık yaratarak yapın | bol şans.
imkansız diyenler hep yanıldılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
selamlar, sizin yazınızda belirttiklerinize kesinlikle katılmıyorum. Çünkü hemen hemen web geçmişimin 10. yılındayım ve pek çok site açıp uğraştım, iyi para kazandıklarım da oldu, batırdıklarım da. Ama son 2 sene gerçekten kendim özgün yazarak devam ettiğim web sitemde her zaman her konuda ön sıralardayım. Ve kazancım da eskiye oranla 5 kat arttı diyebilirim. Eskiden 5 web siteden kazandığımın daha fazlasını şu an özgün ve kalite ile devam ettiğim web sitem ile kazanıyorum. Ha seo konusunda gerçekten size katılıyorum. Seo boş iş. parak kaptırmak gerçekten akıl işi değil
www.sefikselli.com
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yoo ben öyle yapmam.. girip bakarsın siteye oyle olmadığını görürsün.. ben tüm yazılarımı kend,m yazarım, yazarlarımda keza öyle.. ben yapanlar için söylüyorum..
siteye bakmadan yazmanda ayrı bir saygısızlık zaten..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net