Çok nadirdir bir konuyu tamameden yorum yapmam ama afedersiniz bayağı laklaka dönmüş olay. Daha derin konular varken seo'da veya bu çelişkiler yerine ne çelişkiler varken konuşabileceğimiz, kopya içeriği google'a yedirmek vs konusu bence gereksiz bir konu. Çünkü konunun kendisi pratiğe dayandığı gibi, yorumlarda da anıldı bir sonraki güncellemede kaybolmayacağın ne malum? Riskli fakat sağlam çalışmalar EVET KOPYAYI DA BİRİNCİ TUTAR. Birinci yapar demiyorum, sabit kalır yani ama işte olay AZ RİSK veya ÇOK RİSK almakta.

Ayrıca konu başlığını görünce daha doyurucu bir konu beklerdim en başta dediğim gibi laklak olmuş. Sizin sektörünüz kopyayı zorunlu kıldırtıyor olabilir ama bana bir dakika verin size otuz sektör sayayım hepsi mi öyledir? On dakika verin 500 sektör bulayım hepsi mi bu dediğiniz kadar giriş gelişme vs süreci kadar kolay?

Seocular para edecek çalışma yapar ve alır, her sektör öyle basit değildir. Basitliğe inen sektörlerin olması diğer yüzlerce kelimeyi sektörü basitleştirmez. Kötü hizmet veren PAKETÇİ veya SEOCU var diye diğer iyi seocularun hakkı yenilmez sizin de en başta dediğiniz gibi. Saygılar.