Benim hesaptan 200den fazla kayıt var. Ve yüzde 50 si aktif kullanıcılardır. İhtiyacı olanlara yardım ederim al buda refim demem insanlar üye olur. Yada siteme ref eklerim. Sizde böyle yapın. Elbet üye olan olur. Aktiflik şöyle izah edeyim. Benim hesaba zaman zaman paralar yatırılır. Bir defasında sordum ve aktif üye olduğunuz, refinizin fazla olmasına göre bunu bir hediye olarak kabul edin yazdılar.
200'den fazla kayit iyi bir kazanc sagliyor mu REF linklerde? Ben populer sayfalarda paylastim linkimi.
Aktiflik olayı digitalocean serverlerinde sitelerinizin olması devamlı giriş çıkışlarınızın olması :)
Surekli gir cik yapiyorum hatta hergun yani. Hergunun de her 2 saati :D cloudflare kurdugum gun ddos aldim.
46,482 Page views 1 saatlik bir gostergede.
184k ziyaret gosterdi toplamda. 1.9 gb bandwith yedi. bundan dolayi her saniye basi bile girdim neredeyse o.O
Ben de incele.co olarak bu ayı Digital Ocean ayı ilan ettim :)
Firmayı tanımak ve VPS'den tam verim almak adına ay boyunca bir çok yazılı ve görsel kaynak ayarlamaya çalışacağım.
Bu arada bana da kredi göndermişler ;)
Firmayı tanımak ve VPS'den tam verim almak adına ay boyunca bir çok yazılı ve görsel kaynak ayarlamaya çalışacağım.
Bu arada bana da kredi göndermişler ;)
Takip edicem yazilarinizi :)