FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Anlayamadınız sanırım. Sahte CC diye bir olay yok öncelikle çalıntı kart var. Ben sahte CC dediysem hatalı kullanmışımdır. Çalıntı kartlarla alınan domainleri NS 2 gün içinde tespit edip alan adını siler ve üyeliği kapatır.


Anlıyorum fakat bu başlık yanlış benim görüşüme göre " NS Kodları Çalışmıyorken 5 Liradan Domain Regleyenlerden Domain Almayın! " şuana kadar zarar gören olmamış şayet olsa bile 1 kişi için bu işi yapan 10 larca kişi cezalandırılamaz biraz avukatlık yapıyor gibi görünebilirim , bu işlerin ticaretinide yapmadım hayatımda alım satım olarak ama özellikle altını çiziyorum itham etmeyin.

Benim param çok , popülerlik için 10 tl lik domaini 5 tl ye satıyorum varsayın ve amacım reklam tanınmak sponsorluk vs vs vs.. ee ben 5 tl den domain regliyorum diye illaki sahte cc kullanan birisi kategorisinde olmak zorundamıyım ? anlatmak istediğimi anlayan bir çok arkadaş olmuştur.

Ben uyarınız için tekrar teşekkür ederim , fakat suçladığınız kitle şuan benim gözümde suçsuz çünkü şu ana kadar önümüze gelen bir olumsuz örneği olmadı.

Adalet karşısında suçu kanıtlanamayan herkes suçsuzdur diyorum ve kolay gelsin dileklerimi sunuyorum.