YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Anlıyorum fakat bu başlık yanlış benim görüşüme göre " NS Kodları Çalışmıyorken 5 Liradan Domain Regleyenlerden Domain Almayın! " şuana kadar zarar gören olmamış şayet olsa bile 1 kişi için bu işi yapan 10 larca kişi cezalandırılamaz biraz avukatlık yapıyor gibi görünebilirim , bu işlerin ticaretinide yapmadım hayatımda alım satım olarak ama özellikle altını çiziyorum itham etmeyin.

Benim param çok , popülerlik için 10 tl lik domaini 5 tl ye satıyorum varsayın ve amacım reklam tanınmak sponsorluk vs vs vs.. ee ben 5 tl den domain regliyorum diye illaki sahte cc kullanan birisi kategorisinde olmak zorundamıyım ? anlatmak istediğimi anlayan bir çok arkadaş olmuştur.

Ben uyarınız için tekrar teşekkür ederim , fakat suçladığınız kitle şuan benim gözümde suçsuz çünkü şu ana kadar önümüze gelen bir olumsuz örneği olmadı.

Adalet karşısında suçu kanıtlanamayan herkes suçsuzdur diyorum ve kolay gelsin dileklerimi sunuyorum.


Ben daha önce NS'nin domainleri ne kadar kolay sildiğini görmüş biri olarak bu uyarıyı yapmayı uygun gördüm. Forumda çalıntı kartla alım yapanı da çok gördüm. Kimse mağdur olmadan böyle olaylara müdahale etmek en iyisidir.