-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Alıver gitsin güzel kardeşim, almam dersen ben aldım 3-4 tane daha alacağım bakarsın.
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Panel vesaire de bir sorunu yok benim 20 ye yakın domainim var 3 4 ay içinde aldım hepsi de aktif. Zamanına ve uzantısına göre 0,49 ve 0,99 dolar arası fiyatları iki de hosting hesabım var. Hosting panelleri kendilerine özgü biraz değişik geliyor ama domain paneli standart kullanımı kolay. Ama işin ilgici o kadar domaine rağmen hala paypalımdan para çekmediler. Nedeni bilmiyorum bir kaç sefer ticket attım süresi olduğunu ve çekileceğini bildirdiler. 1 yıl dolmadığı için güvenilirliği hakkında bir şey diyemiyorum. Sadece domain alırken aktifleşmesi için hafta sonu 3 hafta içi 1 gün beklemek gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
oktayt adlı üyeden alıntı
Panel vesaire de bir sorunu yok benim 20 ye yakın domainim var 3 4 ay içinde aldım hepsi de aktif. Zamanına ve uzantısına göre 0,49 ve 0,99 dolar arası fiyatları iki de hosting hesabım var. Hosting panelleri kendilerine özgü biraz değişik geliyor ama domain paneli standart kullanımı kolay. Ama işin ilgici o kadar domaine rağmen hala paypalımdan para çekmediler. Nedeni bilmiyorum bir kaç sefer ticket attım süresi olduğunu ve çekileceğini bildirdiler. 1 yıl dolmadığı için güvenilirliği hakkında bir şey diyemiyorum. Sadece domain alırken aktifleşmesi için hafta sonu 3 hafta içi 1 gün beklemek gerekiyor.
Detaylıca antlaşmıssınız.Teşekkürler :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sümer Kolçak kullanıyordu.
aligoren.com
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Gayet güzel ben aldım hiçbir sorunu yok zaten şimdi değil önceki zamanlardada 1.99 ara sıra 0.99 oluyordu bayadır kullanıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Bende başladım kullanmaya bakalım :)
Ek Olarak:
Paypalımda büyük miktarda para mevcuttu.Ödeme yaptım inşallah bişey olmaz :) 103TL az da değil :) :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org