-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, almış olduğum alan adı:
counterstrike.tc bir işe bulaştım bakalım ama hadi hayırlısı artık. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Uzantı biraz sıkıntı ancak markalaşırsa bu sıkıntı hissedilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Kategorilerde biraz sıkıntı çekiyorum, ileri de reklam yapmayı da düşünüyorum. Turnuvalar düzenleyip, başka yarışmalarda yapmak istiyorum. Umarım başarılı olabilirim, bu arada okuduğum bir makale de uzantıdan ziyade önemli olan alan adının iyi olması diyorlardı yanılmıyorsam. Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, çok sağ olun.
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Domain güzel beğendim, sana tercihim çekiliş yap kazanana cs go hediye et farklı şeyler yap forumda hep bir etkinlik havası olsun Not olarak: bence hile paylaşma paylaştırma
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
xAngel adlı üyeden alıntı
Domain güzel beğendim, sana tercihim çekiliş yap kazanana cs go hediye et farklı şeyler yap forumda hep bir etkinlik havası olsun Not olarak: bence hile paylaşma paylaştırma
Etkinlik bende düşünüyorum, etkinlikleri de sürekli aktif olacak havası vermekte ayrı bir cazibeli yapar forumu diye düşünüyorum. Hile bilmiyorum sanırım kategorisi olmaz fakat hit oranı da yüksek diye tahmin ediyorum. Bu konu da açıkcası bir fikire sahip değilim, değerli yorumun için teşekkür ediyorum.