-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Merhaba arkadaşlar , Yakında emektar bilgisayarımdan kurtulucam ve yeni bir bilgisayar alıcam Marka olarak DELL Bakıyorum ama sizinde önerilerinizi almak isterim
Ekran kartı 1 veya 2 GB
i5 veya i7 işlemci
500gb sabit disk
3 gb ram
Not : İnternetten önereceğiniz laptopların görünümü güzel olursa beni mutlu edersiniz.
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ben çok önce bir zaman toshiba kullanmıştım, şimdi ise oğluma oyuncak oldu.. ama hala taş gibi onca darbeye rağmen... :)
marka olarak toshiba diyebilirim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
@sanalzade'ye katılıyorum.
Marka olarak, Toshiba'yı tercih ve tavsiye ederim.
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seçkin, DELL'den vazgeçme derim.. Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum.. Kullandığın programları hiç kasmadan kullanırsın.. Bunun için en düşük i3 işlemcili, 3 GB DDR3 ram'li, 512 mb veya 1 gb ekran kartı gerekiyor.. Ben sana i5 öneririm.. Şahsen i3 kullanıyorum ama hiç kasma vs.. yok.. Bir tek kastığı oyun GTA IV.. Ondada küçük kasmalar var yani.. Tabi bir kaç performans arttırıcı programlar vs.. kullandığın zaman hiç kasmadan rahat bir şekilde oynarsın.. O yüzden DELL'in i5 modellerinden bir tanesini tercih et.. Kafan rahat olsun..
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Toshiba ve Casper ürünlerini tavsiye etmiyorum, yok efendim kış günü sobamız klimamız yok kucağıma alır ısınırım kasmalar etmeler beni alakadar etmez derseniz orası ayrı. Toshiba'ya verilecek para ile Asus markaları tercih edilebilir akabinde son modellerini tam bilmiyorum ama en son kullandığım samsung r580 görüntü olarak istediğiniz gibi olabilir. Kısaca şu an Asus veya Samsung'un yeni ürünlerini bilmiyorum pek ama ikisi benim tercihim ve önerimdir ve oyun oynayacaksanız ekran kartının paylaşımlı olup olmadığına dikkat etmenizi öneririm. Masrafı yoktur ve Yetkili servise pek gitmez bu ürünler(virüs vb dışında) yazında altına soğutucu aldınızmı(fan 15 20 liradır max) tadından yenmez. Bu aralar IBM Lenovo'da dikkatimi çekmiyor değil bu arada..
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Toshiba'nın gerçekten ısındığını düşünen varsa gerçekten komik :)
@SeçkinYılmaz; Casper adını gördüğünde geri dönmeni tavsiye ederim :D Sadece marka o kadar. Toshiba diyeceğim ama onu tercih etmiyorsun sanırım. Ama yinede bir bak istersen, gerçekten güzel laptopları var. + Kendim kullanmasam ve Toshiba'nın kalitesini bilmesem önermem zaten. He ayrıca yazın soğutucu falan da almana gerek yok Toshiba için ;)