lostyazilim
tr.link

Ölüyü diriltecekler!

22 Mesajlar 3.643 Okunma
lstbozum
tr.link

ercnshn ercnshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 84 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Bu olay gerceklesirse ortalikta ruh ruh diye dolasan dinciler napicak cok merak ediyorum.. Allahin varligini kanitlayacak bir calisma

wmaraci
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

cumak27 adlı üyeden alıntı

Böyle bir şeyi biyolojik olarak yapsalar bile Allah buna izin vermez bence dinen yaklaşırsak konuya :)

Ecancan adlı üyeden alıntı

İnsan bir an düşünüyor gerçekten o zaman ahiret ile gerçek dünya arasında nasıl bir olay olur ? Yani adam tam ölmüş ve ahirete yolculuk başladığı sırada gerimi dönecek bana bu olay garip geldi gerçekten derin bir düşünce oluşturuyor insanda. :)

bloggerim adlı üyeden alıntı

Eğer böyle bir şey olursa ki böyle çok asılsız haber çıktı, Allah var mı, Yok mu? Sorusuna yanıt olacak. :)

SunSky adlı üyeden alıntı

Bunu başarırlarsa dinlere hiç bir şey olmaz, hiç bir şekilde ruhu ve aklı yaşatamazlar, ancak o cihazda düz çizgi olmaz kalp atar, hücreler canlı kalır, bunun denemeleri önceden de yapılmış yanılmıyorsam, yapay yollarla kalp çalıştırılmaya çalışılmış falan, herifin kaslarıyla oynayıp elini kolunu sallamasını da sağlarlar ama hiç bir zaman o insanı ölmeden önceki fonksiyonuna döndüremezler, ölen akrabanız falan size aynı duyguları yaşatamaz, ancak psikolojik olarak "ölmedi o" demenizi sağlar, vücut taze kalır ama içi boş bir kılıf olarak.

Şimdi doktor değilim ya da araştırmacı. Ama ben burdan şunu anladım;

Hani bu kalp durunca geri döndürüyorlar falan, bu onun über versiyonu gibi bir şey oluyor. Dikkat ettiyseniz "hafıza ve öğrenme yeteneği" yani bilinç yerli yerinde kalıyormuş. Arkadaş mezardan çıkartıp diriltiyoruz dememiş ya da ölümsüzlük yazmamış. Uykuda metabolizma yavaşlar, organlar yavaşlar. Burda bahsedilen bunun (astronot olayı) çok ileri gitmiş bir versiyonu.

nettebilgi adlı üyeden alıntı

ölüleri diriltme üzerinde zaten çok ülke de bilim adamları çalışıyor. Belkide yapabilenlerde vardır. Birde hemen olayı dinebağladınız. Uzaya gitcez caizmidir hocam, uydu fırlatcaz caizmidir hocam, robot yapcaz caizmidir hocam yapay zeka caizmidir hocam böyle adamların yüzünden gelşmedi bu ülke bi. Türkiye bunu haketmiyor. Molla ülkesi değil türkiye. Biride konuya ateistleri davet etmiş. Olaya öyle bi bakış açınız varki çok dar at gözlükleriyle yaklaşıyosunuz. Keşke atatürk zamanında bulunsaydıda bu atatürkü bi 200 sene yaşatsalardı bizde adam akıllı teknolojide ilerlemiş bi ülke olsaydık. 70 yaşında çöpten ekmek toplayan nineler yerine şuan da en gelişmiş ve zengin ülke biz olurduk.

+1

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al