-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece adsense almak için açtığım siteden bugün adsense onayı aldım ama o siteye hit çekmesi zor gözüküyor, adsense kazancımı başka bir site üzerinden sağlasam adsense alınan site bir köşede dursa bir sıkıntı çıkar mı? hiç olmadı 3-4 günde bir içerik girerek siteyi güncel tutarım ama o siteye hit alıp reklamlara tık almam zor gözüküyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
çiftçi
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim de iki sitem var. İkinci sitem daha iyi çıktı. Yani olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Hiçbir sorun olmaz adense aldığın siteden kaldırsansa sorun olmaz. Adenseyi siteden ziyade sana veriyor. Adenseyi bir defa aldıktan sonra istediğin kadar sitede kullanabilirsin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
çiftçi
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi veysel bey yanlış mı biliyor?
qunt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ph.D candidate / Doktora adayı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir adsense hesabına 500 site eklenebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
political adlı üyeden alıntı
Bu ne biçim bir yönlendirmedir böyle. Adsense her ne kadar tek bir siteyle alınsada kişiye verilir. Ve kurallar gereği 1 kişi sadece 1 adsense hesabı alabilir. Bu doğrultuda aldığı adsense hesabında 500 siteye reklam ekleyebilir.
Film ve warez olayına gelecek olursak; zaten kullananlar var. Yakalanana kadar kullan. Biri gelip şikayet edince hesabın banlanır olur biter. Banlı siteye reklam eklesen dahi gözükmüyor diye biliyorum.
Bu arkadaşın dediğine inanıpta aman ha yola çıkma. Eğer farkında olmadan banlı bir domain aldıysan adsense-tr ye mail at. Bu domain daha önceden banlanmış. Ben domaini kayıt ettim ama bilmiyordum. Domain şu tarihte kaydedildi. Lütfen banı açın diye mail atarsan muhtemelen ban kaldırılır.
Aynen o şekilde ban açılıyor. Benimde başıma geldi benzer durum ve bildirim yapıp açtırdım.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk