baranos adlı üyeden alıntı

Xeon sunucu için kullanılır i7 ile farkları daha az enerji tüketimi vs. iş işlemcisidir bizi pek ilgilendirmez, iyi bir i7 Xeon kadar iyidir bana sorarsanız. Cloudflare sevmiyorum ben açıkçası ***'da kullanıyorlar site sürekli gidiyor onun yerine OVH'den sunucu alın yada soyoustartdan yada Kimsufi'den bunlar da OVH'nin dir 500Gb'e kadar Ddos koruması da vardır.

ovh.ie araştırdıklarım içinde idi cloudflare mi *** a sorun yaratıyor yoksa başka birşey mi bunuda iyi incelemek gerek. bilgim yok bu konuda zaten dün ilk defa yaptım cloudflare i.

ovh de kdv yi almanyadaki gibi düşüyorlarmı? yoksa gördüğümüz fiyatlarımı ödüyoruz?

ovh için önereceğin bir paket varmı?

Ek Olarak:

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

ECC ram xeonda. Tavsiye etmem.

Ek Olarak:

xeon sunucu için olabilir ama i7 den iyi değil. Bide xeon da ecc. ecc çok yavaş çalışır ama stabil çalışır. sunucuda tavsiye etmem.

hemen hemen bir çok sunucu firmasında ecc ram son sistem paketler sunuluyor. yavaşlığı vs bilgim yok. dediklerin kafamı karıştırdı. :)

peki workstation makina olması xeon u daha ön plana çıkarmazmı. diğeri pc olarak oluşturulmuş bir makina. performanslarını düşündüğümüzda daha stabil çalışması açısından xeonu düşünmüştüm. tabi bildiğimden değil mantıklı geldiği için sadece...