netbozum
tr.link

WMARACI ticaret sistemi

4 Mesajlar 841 Okunma
acebozum
tr.link

idm27 idm27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 50 / 66
  • Ticaret 6, (%100)
Wmaracı mükemmel bir yer, birçok şeyin öğrenildiği bir yer. Yalnız Ticaret olayı elden geçirilmeli, ticaret yapmak isteyen üyeler gerekirse TC numarası ile üye olmalı, para akışı wmaracı üzerinden dönmeli, iş verenlerde, iş alanlarda mağdur olmamalı. Belki Ticaret yapmak isteyen üye wmaracı hesabına belli bir tutar kefalet yatırmalı, mağdur olan üyelerin zararı o üyenin yatırdığı paradan karşılanmalı gibi, İşini düzgün yapan, ödemesini zamanında yapan insanlar tenzih ediyorum. Wmaracını da tenzih ediyorum. En azından belli bir seviyeye gelmeyen üyeye ticaret izni verilmemeli. Şimdi diyeceksiniz ki, güvenmiyorsan alma, işte o işler öyle değil ne yazık ki, ticaret yapılan bir işletme düşünün, sloganı "güvenmiyorsan alma" ne kadar itici, ne kadar onur kırıcı olurdu. O yüzden ben böyle düşünüyorum. Ticaret puanı olayı tam olarak beklentileri karşılıyor mu, bu sorgulanmalı. Amacım kesinlikle ortalığı karıştırmak değil.

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Bu dediğiniz olay Gittigidiyor da mevcut. Ticaret yapanlar parayı havuza koyuyor. Ardından her iki taraf ticaretine olumlu yanıt verirse para satıcıya ulaşıyor. Ama Burası bir webmaster forumu. İlk zamanlarda **************lık oluyordu her forumda olduğu gibi. Ama artık içimizden attık **************ları. Şuan forum içerisinde güvenle ticaretinizi yapabilirsiniz. :) Fikir için Teşekkürler. Dilerseniz bu fikri @Admin 'e gönderin. Belki konuyu gözden kaçırmış olabilir.

Düşünce ve fikirlerin ortaya koyulması bizlerin açısından gelişme arz eder. :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

idm27 idm27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 50 / 66
  • Ticaret 6, (%100)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Bu dediğiniz olay Gittigidiyor da mevcut. Ticaret yapanlar parayı havuza koyuyor. Ardından her iki taraf ticaretine olumlu yanıt verirse para satıcıya ulaşıyor. Ama Burası bir webmaster forumu. İlk zamanlarda **************lık oluyordu her forumda olduğu gibi. Ama artık içimizden attık **************ları. Şuan forum içerisinde güvenle ticaretinizi yapabilirsiniz. :) Fikir için Teşekkürler. Dilerseniz bu fikri @Admin 'e gönderin. Belki konuyu gözden kaçırmış olabilir.

Düşünce ve fikirlerin ortaya koyulması bizlerin açısından gelişme arz eder. :)

Gittigidiyor da ki sistemi biliyorum evet, burası webmaster forumu ama konuların % 70'i ticaret üzerine. En aktif konular genelde ticaret konuları. **************ların sonu gelmez. Mutlaka yenileri çıkar. Olan da parasını veya emeğini kaptırana olur.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

idm27 adlı üyeden alıntı

Gittigidiyor da ki sistemi biliyorum evet, burası webmaster forumu ama konuların % 70'i ticaret üzerine. En aktif konular genelde ticaret konuları. **************ların sonu gelmez. Mutlaka yenileri çıkar. Olan da parasını veya emeğini kaptırana olur.

Hocam düşüncelerinizi anlayabiliyorum. Dediğiniz gibi burası Ticaret alanında %70 lik bir oranı kapsıyor. Ama önemli olan Soru ve Çözümleri üreten bir Kadroya sahip olması.

Örneğin 2012 den beri Bu forumdayım. Çözemediğim, takıldığım, sorunlar çektiğim tüm konularda çözüm buldum. Bildiğim ve faydalı olacağını düşündüğüm tüm konuları da keyifle açarak okuyan arkadaşlarımıza faydam dokunsun istedim. :) Olay bundan ibaret hocam :) İyi forumlar dilerim.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al