Batuhan adlı üyeden alıntı

Yaptığım iş ortadadır, etik ve legaldir demiyorum ancak ben de bir öğrenci olarak ekmek paramın peşindeyim. HTML ile yazmış olduğum Site Çökertici v1 programımı denerken böyle bir hedef belirleyip sonucu görmek istedim çünkü biliyorum ki hedefi ne kadar ileride, çitayı ne kadar yüksekte tutarsam bu sektörde ilerleme şansım o kadar fazla.

Bu arada, aldığınız IP adresi tokyoda bulunan proksi sunucumun IP adresidir, yasaları savunup refahı ilerletmeye yönelik takdire şayan telaşınızda bendeniz gibi birinin önlemsiz yola çıkmayacağını anlamış olmanız gerekirdi. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum, son mesajımdır. İş alımı açıktır.

X-forwarwed-for yöntemiyle gerçek ip adresinizi almayı başardık. Nasıl yapıldığını Google'da "php getting real ip" diye arayarak öğrenebilirsiniz. Bence ilk otobüs ya da uçağa atlayıp uzaklaşabileceğiniz kadar uzaklaşın. Dinlemezseniz sabahın 5'inde evinizi swat ekipleri basıp ne olduğunu bile anlamadan kendinizi merkezde bulursanız şaşırmayın :). Artık işkenceyle üstünüze öyle bir suç yüklerlerki hayatınızın sonuna kadar hapisten çıkamazsınız :).