Mert Can Eyriyer adlı üyeden alıntı
Bazı konularda çok yanılmışsınız. Yardımlaşma ölmüyor ben ne zaman bir sorunum olsa sorarım ve 15 dakika içinde kesin cevabı alıyorum. Sosyal medya ticareti webmaster konusu zaten kimsenin ne yapacağına siz karar veremezsiniz sonuçta emek veriyor insanlar. Siz gelince pek bir şey değişmedi forumun da bir şey kazandığını düşünmüyorum kendinizi fazla büyütmeyin. "Herkes nasıl bir konu açayım da ilgi görsün derdinde" gibi bir cümle kurmuşsunuz, bu konu ne için ? Forumdan 18 yaşından küçükler de var benim gibi, ama kimseye karşı bir saygısızlığım olmadı. Zaten yöneticiler 18 yaş altı üyeleri 1 ay boyunca gözetliyor ve eğer bir hata yaparlarsa anında uzaklaştırılıyorlar, yani yaş ortalamasının düştü falan yok. Yazarlar kendi bloglarına çekilmiyor, yaz ayındayız ve havalar oldukça nemli. İnsanlar bende dahil bilgisayar başına oturmak bile istemiyor bu sıcaklarda. İnsanlar elbet çıkar sağlamak isteyecektir, kim istemez ki zaten. Ama o kadar kolay olmadığını anlayınca bir çoğu geri çekiliyor. Gözlerinizi iyi açın derim...Kardeşim o zaman 18 yaşından küçük isen rapor ediyorum.Daha önce kaç kişiyi gördüm 18 yaş altı diye uzaklaştırılan.Onlara haksızlık olmasın.