-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet arkadaşlar yeterince hit alan açıldığından beri bir müzik sitem var. Günlük hit şimdilik 500 civarı, adsense kazancım 2-3 lira değişiyor. Çevreminde etkisiyle hitim yeterince iyi. Video sıkıntım bulunmakta 120 civarı video var. Yani müzik. Kullandığım botla tek tek eklemesi zor geliyor. Onun için sizlere sorum youtube çalışan bot varmı ? Varsa link atarsanız çok iyi olur :)
100 Video(Müzik) Ekleyebilecek varsa kendisine FreeBSD VPS ve 1 aylık TS3 Server vereceğim 256 kişilik. Video sayısıyla vps ve ts sayısıda artacaktır.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Wordpress ise ücret karşılığı kabul ederseniz belirli bir miktar videoyu ekleyebilirim.
Youtube embed olarak eklerim, düzenlemesini kendiniz sonra yapabilirsiniz ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Wordpress ise ücret karşılığı kabul ederseniz belirli bir miktar videoyu ekleyebilirim.
Youtube embed olarak eklerim, düzenlemesini kendiniz sonra yapabilirsiniz ;)
Contus Video Player kullandığım için eklentiye link yazmak yetiyor :) Eklemesi zor geliyor bana :S
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam öğrenci adamız ya :D VDS aldım 3-5 tane onlarla idare ediyoruz işte :D
1 kişi bu mesajı beğendi.