Söylediğiniz çoğu şeye katılmıyorum. Üye tarihime bakmayın uzun zamandır takip ediyorum demişsiniz de ne kadar takip edebilirsiniz ki? WM Aracı 4 buçuk yıldır açık bir foruma sahip. 1 aylık üyesiniz ve WM Aracı'na tam olarak katılım sağlıyorsunuz.

Şimdi saydığınız sebeplere gelelim.

1- Forumlarda yaş ortalamasının düşmesi

Hayır, WM Aracı'na istisnalar hariç 18 yaş altı kullanıcılar zaten katılım gösteremez. Mert Can gibi öğrenmek isteyen, kurallara uyan genç arkadaşlarımıza ise her zaman kapımız açık. Forumun yaş ortalaması ise 25+'dır.

adslturk adlı üyeden alıntı

1. Ben webmaster değilim.
2. O İşin espirisiydi
3. Yorumun içinde koyduğun link yukarıda amacın yorum yapmak değil sitene link vermek..

Mert Can adlı arkadaşımız sizin açtığınız konuları göstermek için resmini çekip bir resim yükleme sitesine koymuş ancak siz bunda bile bir artniyet aramışsınız:

Verilen linke önce bir tıklayın:

Bu konular sizin açtığınız konular. >>>>Siteni Ekle Backlink Kazan<<<<< adlı konunuz nedir allah aşkına? Bu başlık nedir? Böyle bir başlık ile dikkat çekmeye çalışırken forumu çöplük haline getiriyor, WM Aracı'nın içerik kalitesini düşürüyorsunuz. Kişi kendinden bilirmiş diye boşuna dememişler.

Bu yaptığınızı da verdiğiniz 3. maddeye örnek olarak gösterebiliriz:

3- Forumların kullanım amacı neresinden kendime çıkar sağlarıma dönüşmesi

Forumu sitenize hit çekmek için kullanıyorsunuz.

Ha bu arada şimdi baktımda konun ilk mesajına şimdide linkinizi eklemişsiniz. Buradaki amacınız nedir? Backlink kasmak değil mi? Kişi kendinden bilirmiş sözünün tam bir canlı örneğisiniz :)

Kendi yaptığınız şeyleri başkaları yapıyor diye de böyle bir konu açmanız ayrıca anlamlı.