lostyazilim
tr.link

Video veya Müzik Scripti Arıyorum

6 Mesajlar 1.038 Okunma
lstbozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, elimde cemadrian.org adında bir alan adı mevcut. Buraya kendim yükleyip insanlara hizmet edebileceğim bir Video veya Müzik sitesi oluşturmak istiyorum. Ücretsiz script örnekleri sunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
ücretsiz olarak wordpress ile bunu yaparsın.Youtube tarzı ücretsiz bir script mevcut ama adını hatırlamıyorum.Ücretli dersen kingmedia scripti

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Phpscriptlerim.com'da ücretsiz scriptler kısmı var.Orada çok güzel bir video scripti var tavsiyemdir.Sitenin sahibi arkadaş kendi yazıp dağıtıyor destek de veriyor elinden geldiğince.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

ücretsiz olarak wordpress ile bunu yaparsın.Youtube tarzı ücretsiz bir script mevcut ama adını hatırlamıyorum.Ücretli dersen kingmedia scripti

Kingmedia scripti hoşuma gitti, burada bizler yüklüyoruz değil mi sunucuya? Ben youtube, dailymotion vb. yerlerden çekmek istemiyorum da.

brown adlı üyeden alıntı

Phpscriptlerim.com'da ücretsiz scriptler kısmı var.Orada çok güzel bir video scripti var tavsiyemdir.Sitenin sahibi arkadaş kendi yazıp dağıtıyor destek de veriyor elinden geldiğince.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum, arkadaşınızın eline emeğine sağlık öncelikle baktım inceledim fakat bir sanatçı sitesine pek gideceğini düşünmedim. Düşünüp konuyu yorumladığınız için ise size ayrı teşekkür ediyorum.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
wmaraci

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

Vitaminsiz adlı üyeden alıntı

Kingmedia scripti hoşuma gitti, burada bizler yüklüyoruz değil mi sunucuya? Ben youtube, dailymotion vb. yerlerden çekmek istemiyorum da.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum, arkadaşınızın eline emeğine sağlık öncelikle baktım inceledim fakat bir sanatçı sitesine pek gideceğini düşünmedim. Düşünüp konuyu yorumladığınız için ise size ayrı teşekkür ediyorum.

onu bende tam bilmiyorum muhtemelen siz yüklüyorsunuz ücretsiz olan biraz karmaşıktı youtube dan çekebiliyordu aynı zamanda manuel ekleme vardı ama benim kullandığım sürüm 2 yıl öncesinde denedim eklemeyi becerememiştim

SefaCanDemir SefaCanDemir Front-End Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 234 / 472
  • Ticaret 12, (%100)
http://clipbucket.net/demo/

Sanırım böyle birşey arıyorsunuz hocam clipbucket.net ten ücretsiz indirebilirsiniz.

sefacandemir.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al