-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, elimde cemadrian.org adında bir alan adı mevcut. Buraya kendim yükleyip insanlara hizmet edebileceğim bir Video veya Müzik sitesi oluşturmak istiyorum. Ücretsiz script örnekleri sunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ücretsiz olarak wordpress ile bunu yaparsın.Youtube tarzı ücretsiz bir script mevcut ama adını hatırlamıyorum.Ücretli dersen kingmedia scripti
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Phpscriptlerim.com'da ücretsiz scriptler kısmı var.Orada çok güzel bir video scripti var tavsiyemdir.Sitenin sahibi arkadaş kendi yazıp dağıtıyor destek de veriyor elinden geldiğince.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı
ücretsiz olarak wordpress ile bunu yaparsın.Youtube tarzı ücretsiz bir script mevcut ama adını hatırlamıyorum.Ücretli dersen kingmedia scripti
Kingmedia scripti hoşuma gitti, burada bizler yüklüyoruz değil mi sunucuya? Ben youtube, dailymotion vb. yerlerden çekmek istemiyorum da.
brown adlı üyeden alıntı
Phpscriptlerim.com'da ücretsiz scriptler kısmı var.Orada çok güzel bir video scripti var tavsiyemdir.Sitenin sahibi arkadaş kendi yazıp dağıtıyor destek de veriyor elinden geldiğince.
Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum, arkadaşınızın eline emeğine sağlık öncelikle baktım inceledim fakat bir sanatçı sitesine pek gideceğini düşünmedim. Düşünüp konuyu yorumladığınız için ise size ayrı teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org