Görsel: CNBC



iPhone 6′nın tanıtılmasına günler kaldı. 9 Eylül’de tanıtılacak olan ve merakla beklenen iPhone 6 için kullanıcılar şimdiden sıraya girmeye başladı bile.

Şimdiye kadar iPhone 6 ile ilgili çok sayıda haber, görsel ve video ile karşılaştık. 9 Eylül’de Apple’ın düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtılacak olan iPhone 6, merakla bekleniyor. Çıkar çıkmaz satın almak isteyenler, New York City’deki Apple Store’un önünde sıraya girmeye başladı.

“iPhone sırası”, şimdiye kadar tanıtılan pek çok iPhone modelinde olduğu gibi en yeni model için de devam ediyor. iPhone 6 için 4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı model olacağı söylenirken, 9 Eylül’de tanıtılmasının ardından Türkiye’de resmi Apple mağazasının açılmasından dolayı çok kısa bir süre içerisinde ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Çok kısa bir süre önce iPhone 6, şimdiye kadar sızan görsel ve videolara oranla çok daha net bir şekilde yeniden sızdırılmıştı. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.webeyn.com/iphone-6-sirasi/

-----------------------

Video ile ilgili yorumum: Tanıtılacağı tarihe çok kısa bir süre kaldığı için geçtiğimiz günlerde sızdırılan videonun, yakın zamanda net bir şekilde sızdırıldığı için doğru olma ihtimali kuvvetli. iPhone 6, videodaki olmasa bile çok benzer birşey olacaktır.