1 - Wordpress anında index sorunu olanların sıkıntısını 30 tl karşılığında gideriyorum...

2 - Wordpress hakkında sorun veya probleminiz varsa onu da 30 Tl karşığında gideriyorum.

3 - Tr karakteri olmadan yada sorunsuz olarak taşıma işlemi yapıyorum...



Wordpress tema yapmakla uğraşmam yada grafikleriyle. Kodlamalarda bi sorun olduğunda, değişik eklenti eklemelerinde, eklenti kodlamalarında, optimizasyonlar'da,seo ayarlamalarında ve virüs sorunu gibi problemlerde işinizi halledebilirim... İşimi kesinlikle garanti vererek yaparım.

Google dalgalanmasından sonra index sorunu yaşayanlar benle iletişime geçebilir. Elimden geldiğince en iyi şekilde sorununuzu çözeceğim.

Ayrıca yukarıdaki dediğim gibi; Hostunuzdaki script farketmeksizin içerisine bulaşmış tüm virüsleri silerek en geç 1 gün içinde teslim ediyor ve sonraki zamanlarda tekrar bir virüs sıkıntısı olduğunda ücret almadan teslim yapıyorum. Kısacası sadece 30 tl veriyorsunuz ve böyle bi durum olduğunda ftp bilginizi bana vererek en kısa zamanda bu sıkıntıdan sizi uzak tutuyorum.


1-) Ücretini peşin alıyorum...
2-) Sorunu çözümlenemeyen kişilere parası iade edilir..
3-) Wordpress'te anında indexte olumlu sonuç aldım ve wp siteler tercihimdir. (Eğer başka bi script kurulu ise deneyebiliriz ve gene aynı şartlar geçerlidir. Fakat kesin bi sonuç vermiyorum başka scriptlerde...)