Buyrun tarzancası neler yapılmış

WordPress 4.0 için dördüncü ve muhtemelen son beta artık kullanılabilir. Biz son bir ay içinde 250'den fazla değişiklik de dahil olmak üzere yaptık:

Bu kutuları ikinci sütuna konusunda özellikle editörü kaydırma deneyimi, daha fazla iyileştirmeler.
Ortam kitaplığı modal'ları küçük ekranlar daha iyi kullanma.
Ortam kitaplığı ızgara görünümü için ayrı bir toplu seçim modu.
Kurulum dili seçicinin geliştirmeler.
Görsel ince ayarlar ayrıntıları ve özelleştirici panelleri eklentisi için.
Biz sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Biz hala gelecek hafta tanımlanması ve hatalar ezmek için kritik olacak demektir sürümü bu ay için hedef konum. Sadece bize katılarak ediyorsanız, için dışarı bakmak için ne Beta 1 duyuru postasına bakın.

Eğer bir hata bulduğunuzu düşünüyorsanız, dost moderatörler tarafından ayaktadır destek forumlarında Alfa / Beta alana gönderebilirsiniz. Eklenti geliştiricileri, henüz WordPress 4.0 test değil varsa, şimdi zamanı - ve onlar 4.0 ile uyumlu olarak listelenmiş konum bu yüzden sizin eklentileri için sürüm "kadar test" güncellemek için emin olun.

Bu yazılım geliştirme hala, bu yüzden bir üretim sitede çalıştırmak önermiyoruz. Sadece yeni sürümü ile oynamak için bir test sitesi kurma düşünün. WordPress 4.0 test etmek için, WordPress Beta Tester eklentisi deneyin (siz "kenar nightly'ler kanama" isteyeceksiniz). Yoksa burada beta (zip) indirebilirsiniz.