DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar cuma günü email gelmiş yeni gördüm...
blogunuz gözden geçirildi ve MALICIOUS_JAVASCRIPT nedeniyle Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği onaylandı. Bu şartlar uyarınca blog'u kaldırdık ve URL'ye bundan sonra erişilmeyecek. Daha fazla bilgi için lütfen şu kaynakları inceleyin: Blogger Hizmet Şartları: http://blogger.com/terms.g Blogger İçerik Politikası: http://blogger.com/content.g -Blogger Ekibi
Demisler ne yapmam gerekiyor lütfen yardım ediniz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
her makalede geçer yedeklerinizi güncel tutun diye :) yasa dışı içerik varsa geçmiş olsun.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hayır ya yasa dısı felan icerik yoktu yani ben yok diye biliyorum... hic yedek almıyordum... alsamda bu saatten sonra ne degişirki tak diye yeni bloga gir tak yükle spam der nereye email atmalıyım ne yapmalıyım ???
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Blogger böyle. 52k alexa olan bir arkadaşımın sitesini kapattılar.
En güzeli kendi siteni açmak. Geri açtırmak biraz zor diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sitenize eklediğiniz zararlı bir Javascript kodu tespit etmişler ve bu sebepten dolayı blogunuzu kapatmışlar.
Son zamanlarda eklediğiniz bir Javascript kodu büyük ihtimalle zararlı içerik barındırıyor ve amacı dışında kötüye hizmet ediyordu ve siz bunun bilincinde değildiniz.
Geçmiş olsun, güvenilmeyen kaynaklardan alınan Javascript kodlarını kullanmamak lazım.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
candanblog adlı üyeden alıntı
Sitenize eklediğiniz zararlı bir Javascript kodu tespit etmişler ve bu sebepten dolayı blogunuzu kapatmışlar.
Son zamanlarda eklediğiniz bir Javascript kodu büyük ihtimalle zararlı içerik barındırıyor ve amacı dışında kötüye hizmet ediyordu ve siz bunun bilincinde değildiniz.
Geçmiş olsun, güvenilmeyen kaynaklardan alınan Javascript kodlarını kullanmamak lazım.
Evet ama şimdi ne yapmam lazım ? geri almamın hic bi cözümü yokmu ?? nereye email atmalıyım bi adres varmı ??