Merhaba arkadaşlar, blog yazısı yazarak para kazanmak kolay bir iş değildir. Yazım kurallarını bilmek, akıcı bir dille anlatılmak isteneni karşı tarafa anlatmak gerekir. Bunları yapabildiğiniz zaman yazılarınızı takip eden kişi sayısı git gide artacaktır.

Blog yazılarınızı ilgi gören, gündemde olan konularla ilgili yazmanız size çok sayıda takipçi kazandıracaktır. Güncel konularda blog yazıları yazan kişiler daha çok takip edilir.

Blog yazılarını takip edenler genelde kadınlardır ve blog yazarlığı yapan bir çok kadın bulunmaktadır. En çok para kazandıran sektör ise kadınların takip ettiği sektörlerdir.

Blog yazarlığı yapan PuCCa'yı tanır mısınız bilmem. Bir blog yazarıdır fakat blog yazarlığından başlayarak 4 kitap çıkarmıştır. İşin ciddiyetini anlatabilecek örneklerden biridir. PuCCa serisi sayesinde blog yazarlığına başlayan bir çok kadın blog yazarı bulunmaktadır.

Peki nasıl para kazanabilirsiniz?

Blog yazılarınızı yayınladığınız adreste adsense benzeri sitelerden elde edilen reklamları yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Kadınların ilgisini çeken bloglar reklamlardan daha çok kazanmaktadır çünkü kadınların reklam da gördüğü şeyler ilgisini çeker ve daha çok reklam tıklaması elde edilir.

Bir diğer para kazanma yöntemi nedir?

Bumerang Hürriyet blog yazarları için en büyük desteği veren platformlardan biridir. Blog yazarlarının yazılarını kendi sitesinde yayınlayarak size bir çok ziyaretçi kazandırabilir. Bir çok teklif sunabilir. Blog yazarları için etkinlik düzenlemekte, yazarları bir araya getirmektedir.

Kaynak: http://www.bilgibooku.com/blog-yazilari-yazarak-nasil-para-kazanilabilir/