Merhaba dostlar , Sitemdeki bir kaç özellikleri söyleyeceğim.

Orjinal konular ön plandadır.

Kendi Oyun Tanıtım Videolarımız Mevcuttur.

Videolu Destek İle; Oyun Hatalarını veya Oyun Açıklarını Video İle Daha Anlaşılır Kılmaktayız.

Etkinliklerimiz İle Ödüller Kazanabilirisniz

Askeri Rütbeler İle Mesaj Sayınız Arttıkça Rütbenizide Arttıran Bu Sistem İle Arkadaşlarınız İle Kendinizi Kıyaslaya Bilirsiniz.

Sitemiz ücretsizdir.Tk ile hizmet vermekteyiz.Sitemiz yaklaiık 1 yıldır hizmet vermektedir ve kalitede , özgünlükte herhangi bir kaybımız olmamıştır aksine gittikçe daha da çok tanınan bir dorum olmuştur.

Sitemiz 3.536 kişi üyedir.Üniversite sınavımdan dolayı aktifliğim azaldı , temanın resim dosyaları ve butonları hasar gördüğü için aktif üyelerimiz azaldı...

Sitemizi ücretsiz kullanmanın sebebi , aslında bir kaç kere ücretli site aldım fakat cpu sorununundan dolayı disk alanını aşmasam bile cpu dan kapanır oldular.Bu sitede herhangi bir kapanma , trafikte aşma gibi durumlar söz konusu değildir 1 yıldır ciddi bir kesinti asla yaşamadım.Bu yüzden tercihim bu sitedendir.

Bir çok oyun tanıtımım , incelemem , android ve iphone oyunları tanıtımlarım mevcuttur.

Sitemiz googlede yeri büyüktür.

İlerleyen zamanlarda benimde katkılarım ile forumumuz eski aktif havasına kavuşacaktır.

Sizlerdende görüş almak isterim.İsteyen arkadaşlarımız aramıza katılabilir güvenilir bir site ve forum ile iş yapmak önemlidir süreli hsot veya alan adı alıp (örneğin 1 yıl) Siteyi kuran kişinin keyfine göre site açıp/açmamasını ve emeğinizin sallantıda olmamasını isterseniz sitem size göredir.

Sitemizde "Yetkili Alımları" Adlı başlığımızdan sadece koşulları sağlayan kişilere yetki vermekteyiz.

Tanışalım bölümündeki "Thecrack Kimdir?" Konusundan kaç yıllık site geçmişimin olduğunu ve başka forumlardan aldığım ödülleri görebilirsiniz.

Bu siteye benim demem doğru olmaz bu site , üyesiyle ziyaretçisiyle adminiyle moderatörüye ve bir sürü rütbeleriyle bizimdir.

Bu yüzden sizden öneri bekliyorum.İncitici öneri veya sebepsiz yere öneri haricinde kötüleme ile ilgili bir yorum istemiyorum.

www.arsivmerkezi.10tr.net ve www.arsivrehber.tk

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar :)