Merhaba arkadaşlar.Cep telefonumun bluetooth unu kullanarak bilgisayardan internete bağlanmayı sizlere göstericeğim.Şuanda bu konuyu açarken cep telefonum pc me bağlı durumda :)

Evet gelelim konumuza ilk önce cep telefonunuzu bilgisayara bağlamadan önce internet paketi alıyoruz(Benim hattım vadofone günlük 50 krş paketini alıyorum).Sizde en uygun paketi alıp cep telefonunuzun bluetooht unu açıyorsunuz.

Birinci olarak bilgisayarınızda yüklü olan bluetooth programı ilede internete ağlanabilirsiniz.Yada cep telefonunuzun markası Nokia ile pc-Suite programını kullanarakta bağlatı kurabilirsiniz.

Ben ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan bluetooth programı kullanarak nasıl bağlantı yapılcağını anlatacağım.

1.Bluetooth programını açtığımızda tarama yapıyoruz.Sizin bluetooth isminizi bulduktan sonra çift tıklıyoruz.İlk bağlantı yaptığınızda sizden şifre isteyebilir.
Benim bilgisayarımdaki bluetooth programı eski ama işinizi görür umarım.



Bende şuanda bağlı olduğundan böyle aldım :D

2.Bu işlemleri tamamladıktan sonra telefon simgesi yani çevirmeli bağlantıya tıklıyoruz.



3.Karşımıza çevirmeli bağlantı isteği çıkacak.Hiç bir ayar yapmadan tamama tıklayın.Biraz bekledikten sonra internetiniz gelicektir.



Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda konuda belirtebilirsiniz konu herzaman güncel olacaktır.Bir arada PC-Suite ile nasıl bağlanacağını anlatırım.

İyi forumlar...