-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar ufak sitelerle 5-10 lira kazanmışlığım var adsense ile. Sermaye ve pek çevrem olmadığından pek fazla uğraşmadım. Şuan toplam 3 ortak ile adsense işine gireceğiz ve çevre, sermaye, imkanlar çok güzel. Sizlerden istediğim bana bu imkanlar çerçevesinde öneriler sunmanız..
Sektör : moda, giyim
Tür : Wp Blog
- 3 Internet cafede toplamda 200 bilgisayarda site giriş sayfası yapılacak.
- 400 liralık backlink reklam bütçemiz var.
- Facebookta 4 adet (gönderileri : 500-600 beğeni olan) aktif ve % 100 organik 2 kız 2 erkek profili var.
- 5.000 adet el ilanı bastıracagiz ve kuaför, giyim mağazaları önlerinde kadınlara dagitacagiz.
- Facebook için 200 lira ayırdık. Günlük 10 liradan 20 gün anasayfada gönderi reklamı vereceğiz.
- Sınırsız derecede özgün makale ve fotoğraf arsivlenmis durumda.
1 Hafta içerisinde alan adına tam karar verip başlıyoruz.
Sizce böyle bir çalışmaya neler ekleyelim, çıkaralım. ?
Böyle bir site ne kadar kazanç getirir tahmini ? ( ilk 3-4 ay kazanma umudumuz yok zaten hatta adsense bile 2. 3. Aydan sonra eklenebilir acelemiz yok)
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Modayı yakından takip etmelisiniz. Tabi erkek olarak da bu zor. Yanınıza bayan bir editor almalısınız. Bu şekilde daha iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Telekominikasyon - Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Adsense kazanç mı istiyorsun CEVAP : SEO .
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Reklam ve kitle hakkında düşünceler güzel bence. Tek bir sıkıntı var. Yazacağınız makaleler gerçekten faydalı olmalı ki el ilanını alıp siteye giren okuduğu yazıdan fayda görüp tekrar yeni bir şeyler var mı diye baksın. Mesela internet kafede giriş sayfası yaptınız ama giren kişi direk üstten Google, Facebook falan yazıp sayfanızı kapatacak. 5-6 sn sitede kalmaları zararlı olabilir gibi geliyor bana.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de sınırsız yazı ve fotoğraf arşivinize değineyim. Bence bunları günde eşit miktarlarda sitenizde yayınlayın. Hepsini bir kerede yüklemekten kaçının derim.. Ben günlere bölüyorum ve faydasını da görüyorum. Başarılar
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
böyle güzel bir projeyi sulandırmaya çöp etmeye gerek yok. hiç girmeyin böyle şeylere, adsense anlamayacak mı 5 dk içerisinde tıklamanın bir anda arttığını.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Bir klişe söz vardır Google mouse hareketlerini bile takip ediyor diye. Düşünün günde 400 bilgisayar 10 insan değiştirse 4000 kişi girmiş 4 IP kullanılmış 2 dk durulmamış sitede. Siz karar verin yinede.
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben öneri vereyim kafe için, şöyle birşey olabilir iki farklı tarayıcı açılır birinde sizin site diğerinde de google ana sayfası tabi ön planda google ana sayfa diğer sayfada sizin site
ayriyetten bazı web siteleri yapıyor bi kodlama ile sitede sayfa kendi kendine gezebiliyor. Yani siteye girdiğimizde 15sn de bir otomatik başka sayfalar açılıyor böyle bir sistem olabilir