Malcolm X adlı üyeden alıntı

ben de sınırsız yazı ve fotoğraf arşivinize değineyim. Bence bunları günde eşit miktarlarda sitenizde yayınlayın. Hepsini bir kerede yüklemekten kaçının derim.. Ben günlere bölüyorum ve faydasını da görüyorum. Başarılar

Yusufberki adlı üyeden alıntı

Reklam ve kitle hakkında düşünceler güzel bence. Tek bir sıkıntı var. Yazacağınız makaleler gerçekten faydalı olmalı ki el ilanını alıp siteye giren okuduğu yazıdan fayda görüp tekrar yeni bir şeyler var mı diye baksın. Mesela internet kafede giriş sayfası yaptınız ama giren kişi direk üstten Google, Facebook falan yazıp sayfanızı kapatacak. 5-6 sn sitede kalmaları zararlı olabilir gibi geliyor bana.

Hocam söyle bir tavsiye aldım ben başka bir forumdan. Net cafede anasayfa yapın site bol bol hit kassin aksamda tanınmis organik feys hesaplarindan 5dklik bi gonderi paylasip kaldirin diye ( reklamlara tiklar misiniz ) gibisinden. Böylece sayfa TO orantısız olmaz ve adsense çok incelemez diye. Illegal seyleri pek sevmem sayfayida riske atmak istemem ama mantıklı gibi geldi daha önce hiç denemedim sizce riski olur mu?