iş yoğunluğundan olaya pek müdahil olamadım... Karseş sen duyarlı emeğe saygısı olan insandın. ben seni yanlış tanımışım. Yukarıda yorumunda parası yoksa yapmasın interneti çöpe atsın demişsin... Doğru söylemişsin.... Senin gibiler oldukça parası olmayan insanları yaşamasına bile, parası yoksa aç kalsın. Kimse el uzatmasın... Sende birgün o duruma düşer isen, sana ilk eli uzatacak insan parası yoksa interneti çöpe atsın dediğin insanlar olacak...
İnterneti çöpe atsın demedim. İşe girecek bütçesi olmayan çöp siteler açıp interneti kirletmesin dedim. Yahu kardeşim nedir sendeki bu warez vbulletin merakı. Burda emeğe saygısız ben oldum ya bir şey demiyorum:D Vbulletin yapımcılarının emeğine saygı bekliyorum ben:) Adamlar sürekli güncellemeler çıkarıyor, sistemle ilgileniyorlar. Heralde zevklerine yapmıyorlar bunu. Oyun yapımcıları, script yapımcıları bunlar sattıkları lisans ile para kazanan insanlar. İnsanların emeklerini hiçe sayıp warez kullanırsanız işte o zaman emeğe saygısızlık etmiş olursunuz. Bunun haricinde parasını verip vbulletin alan adamın ne suçu var? Kul hakkına girmez mi bu kardeşim? Adam parasını verip sistemini kurmuş, sen geliyorsun param yok benim o zaman bedava kullanabilirim diyorsun. Eğer arkadaş vbulletin yerine mybb, phpbb gibi bir sistem kursaydı sonuna kadar desteklerdim. Herkes bütçesine göre dürüst bir şekilde hareket etmeli.