Arkadaşlar hepinize merhaba Güzel bir iş için forum kurduk. Bu işte tek başımayım benimle beraber bu forumu yükseltmek için çalışacak 1 ya da 2 arkadaş arıyorum.

Forumun ana konusu çocuk sahibi olmak için tüp bebek, evlatlık çocuk vs. uğraşan ailelerin birbirleriyle iletişim kurmasını, birbilerine sorunlarını sormalarını dertlerini anlatmalarını sağlamak.

insanlar niye çocuk sahibi olmaya uğraşsın ki diye düşünenler olabilir ama türkiyenin %20 si anne ya da baba dan kaynaklanan sağlık sıkıntılarından dolayı çocuk sahibi olamıyor bu alanda fazla rakibimiz yok 2 3 aylık sıkı çalışma ile iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.

Sunucunun 1 yıllık kirası ve 2 yıllık alan adı ücreti ödenmiştir. Ayrıca pr4 siteden tanıtım yazısı, backlink alınmıştır.

Ortak olmak isteyenlerin seo ve tanıtım çalışmaları,içerik girme ve içerik konusu geliştirme çalışmalarında tecrübeli olması ve günde en az 5-6 saatini siteye ayırabilmesi gerekmektedir.

Site reklam alacak düzeye geldiğinde ortak reklam hesabı açılacak, gelirler şeffaf bir şekilde neyse ikiye bölünecektir.

Bursa'da yaşayan kişiler ilk tercihim olacaktır.

Bu şartları kabul eden kişiye ortaklık adına her türlü sunucu bilgisi vs sosyal hesaplar vs. verilecektir.
Bursa'da yaşayanların ilgi göstermesi benim için daha iyi olur.

Site imzamda