[CENTER]

Merhaba Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim ve Wm Aracının değerli yöneticileri.

O-Hit v1 - WmAracı

Yukarıdaki linkte verdiğim Wm Aracı için yapmış olduğum O-Hit (Organik Hit) Programının 2. versiyonunu çıkartmak istiyorum. 1. versiyonu çok basit, Amatörceydi ama hit konusunda olumlu sonuçlar veren bir programdı.
Sizlerden isteğim:
2. versiyonunu çıkartmalımıyım?
Çıkartsam bana destek olurmusunuz değerli görüşlerinizi almak isterim.
Saygılarımla ACelikaL[/CENTER]

Programın çalışma mantığını sordu arkadaşlar, Programın çalışma mantığı;
Kendinize ait üye adı ve şifreniz ile giriş yaptığınız programda, her üyeliğe en fazla 1 adet hit kazanılmasını istediğiniz web sitenizi ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz web sitesi başkaları tarafından görüntülenir ve sitenizin hit'i artar. bu işlem hiçbir aracı web sitesi ve sunucusu ile değil tamamen kendi bilgisayarınız üzerinde gerçekleşir.
Programda kredi sistemi mevcuttur, görüntülediğiniz site başına kredi kazanırsınız ve diğer programı kullanan arkadaslar sizin sitenizi görüntüledikleri zaman kredinizden eksilir programın çalışma mantığı kısaca böyledir..

BASocial adlı üyeden alıntı

Beyler arkadaş sistem diğerlerinden farklı diyor hala zararlı felan diyorsunuz yapmayın.Gerekli açıklamayı yapmış adam dikkatli okuyun.Mantığını anlayınca zaten zararsız olduğunu görürsünüz bende ilk çıktığı zamanlar foruma üye değildim ama programı indirdim ve güzel sonuçlar aldım.

XnCN adlı üyeden alıntı

beyler sanırım yanlıs bir algı var , siz bir web sitesine girince google spama atıyormu ? hayır , programda bir webbrowser olacak ve siteye giricek kesinlikle spama düşme ihtimali yok.Programın yapıcagı şey sizin yerinize webbrowserden siteye girmek olucakdır.