-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dil ve dosya içerik seçimin neden Türkçe? Torrent kullanıcısı vasat bir İngilizce bilgisi olsa bile çok rahat bir şekilde yabancı torrent sitelerinden faydalanabilir. Hali hazırda zaten Türkçe dizi/film paylaşımı yapılan kendince de belli bir kitlesi olan torrent siteleri var.
Hal böyleyken neden "torrent" gibi aranma hacmi oldukça yüksek bir kelimede yabancı ziyaretçileri elinin tersinle itesin ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
İngilizce yapabilirim aslında mantıklı, sizce daha mı hızlı yükselirim ve yabancı hiti nereden alacağım nerede sitemi tanıtacağım biraz bilgi verirseniz sevinirim pek anlamıyorum seo işlerinden.
Türkçe dizi/film paylaşımı yapılan yerler dolu evet ama bu site oldukça hızlı ve kaliteli paylaşım yapacağım için daha çok rağbet görür diye düşünüyorum. Yani ordan burdan çıkan pop-up reklamlar yok ve forumlara göre aradığını daha kolay bulup üye olmadan indirme yapabiliyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ingilizce diyorum! yoğunlaş domainin güzel reklam ikinci plan içerik olarak doldur ileride güzel olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Tamam o zaman bu gece temayı ingilizceleştireyim, başka neler önerirsiniz ingilizce yaptığımda google da nasıl üst sıralara çıkarım zamanla mı yoksa bir şeyler yapmak gerekiyor mu
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
torrentin açıklamlarını zenginleştirmeni tavsiye ederim. "Ninja Kaplumbağalar / Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)" başlığında filmle ilgili hiç bir bilgi edinemiyorum. İnsanlar başlıktan filmin görüntü kalitesini anlıyor. Ama bu başlıktan hiçbirşey anlaşılmıyor. İndirilsin diye bu şekilde başlık atarsan 1 indirir 2 indirir 3 indirmez... Yani ben öyle yapardım.