-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Teşekkür ederim hocam takipteyim bende bir ara denemiştim rekabeti çok düşük anahtar kelimelerde kısa süreli yükselme sağlıyor ama bir süre sonra tekrar eski sırana geri dönüyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu tür sistemlerin işleyişini bilmiyorum ancak kesinlikle kademeli almalısınız hitleri. Ayrıca sistem sürekli kontrolünüzde olmalı ki aşırı hit gönderilmemesini sağlamalı ve google dikkatini çekmemelisiniz.
Benim önerim; yeni açılmış ve googleda yeni yeni index amaya başlamış bir site için ilk gün 24 ikinci 26 3. gün 29 gibi normal artışlarla gerçekten yararlı olabileceğini düşünüyorum. Aksi halde yararından çok zararı dokunacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Benim mantığımı çözebildiniz mi acaba ki bu tavrınızı göstermişsiniz. :) Ben Geçmişte bu tür yazılımların zararlarını gören biri olarak anlattım. Denemesi bedava, Dilerseniz yapabilirsiniz ben şahsi fikrimi söyledim.
Ama bir şey daha öğrenmiş oldum. İnsanlara yarar sağlayacak cümleler kullanmamayı ve zarar görmesi için elimdeki tüm imkanları kullanmam gerektiğini az da olsa anladım. :)
Eğer ben Çok iyi siteniz şu şekilde olur, Geliriniz şu şekilde artar, Siteniz dinamik olur, Siteniz sıralamada ilerleme gösterir deseydim. Emin olun ki Çok beğeni ve tebrik alırdım.
Nedeni de şudur herhalde; Bu konuyu ilgilendiren arkadaşlarımızın böyle bir sistemi var olması ve sistemlerine kötü gözle bakılmaması için yapılmış bir taktiktir diye düşünürüm. İyi forumlar hocam Yukarıda ilk yorumumu kale almayın. Önemli olan Size faydası. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
Benim mantığımı çözebildiniz mi acaba ki bu tavrınızı göstermişsiniz. :) Ben Geçmişte bu tür yazılımların zararlarını gören biri olarak anlattım. Denemesi bedava, Dilerseniz yapabilirsiniz ben şahsi fikrimi söyledim.
Ama bir şey daha öğrenmiş oldum. İnsanlara yarar sağlayacak cümleler kullanmamayı ve zarar görmesi için elimdeki tüm imkanları kullanmam gerektiğini az da olsa anladım. :)
Eğer ben Çok iyi siteniz şu şekilde olur, Geliriniz şu şekilde artar, Siteniz dinamik olur, Siteniz sıralamada ilerleme gösterir deseydim. Emin olun ki Çok beğeni ve tebrik alırdım.
Nedeni de şudur herhalde; Bu konuyu ilgilendiren arkadaşlarımızın böyle bir sistemi var olması ve sistemlerine kötü gözle bakılmaması için yapılmış bir taktiktir diye düşünürüm. İyi forumlar hocam Yukarıda ilk yorumumu kale almayın. Önemli olan Size faydası. :)
Nasıl bir zarar gördünüz ? Bizede anlatın bizde bilelim.
Mesela bende bu şekilde sitelere hit sağlıyorum , size denemeniz için 10 k kredi vereyim , siteninizi ekleyin , zararı olursa sitenizin zararını karşılamak bana , karı olur ise 10 k hitin parasını bana gönderirsiniz.
www.trbux.net yabancılara para kazandırmak yerine gerçek türk hiti alabilirsiniz.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
kaderebak adlı üyeden alıntı
Nasıl bir zarar gördünüz ? Bizede anlatın bizde bilelim.
Mesela bende bu şekilde sitelere hit sağlıyorum , size denemeniz için 10 k kredi vereyim , siteninizi ekleyin , zararı olursa sitenizin zararını karşılamak bana , karı olur ise 10 k hitin parasını bana gönderirsiniz.
www.trbux.net yabancılara para kazandırmak yerine gerçek türk hiti alabilirsiniz.
Hocam Sistemler aynıdır. Aynı mantık üzerinden çalışmaktadır. Yaklaşık 1 ile 2 Yıl öncesinde Hitcanavarı, googlearamax bu iki sistemden görmüş olduğum zararları söyleyeyim.
Öncelikle
''Adsense Hesabım Banlandı. nedeni ise Trafik satın aldığımdan''
''Sıralamada Kelime de 2. Sayfada iken ben 1. Sayfaya çıkarım düşüncesiyle 57. Sayfaya gerilemiştim.''
Ardından bu zararları gördükten sonra Kaldırdım tabi ki sonra herşey düzeldi. Adsense gitti. Sıralamada özgün ilerledim yerime oturdum. Bunlar yetmez mi ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
Hocam Sistemler aynıdır. Aynı mantık üzerinden çalışmaktadır. Yaklaşık 1 ile 2 Yıl öncesinde Hitcanavarı, googlearamax bu iki sistemden görmüş olduğum zararları söyleyeyim.
Öncelikle
''Adsense Hesabım Banlandı. nedeni ise Trafik satın aldığımdan''
''Sıralamada Kelime de 2. Sayfada iken ben 1. Sayfaya çıkarım düşüncesiyle 57. Sayfaya gerilemiştim.''
Ardından bu zararları gördükten sonra Kaldırdım tabi ki sonra herşey düzeldi. Adsense gitti. Sıralamada özgün ilerledim yerime oturdum. Bunlar yetmez mi ? :)
Üzücü , bu sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama benim sistemi denemek için size 10K lık teklifim geçerli.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam Sütten Dili yanan, Yoğurdu kaşıkla üfleyerek yermiş. :) Ben 10k'nın parasında değilim ama dedim ya zarar gördüm sizin sisteminizi anlatın hocam uzman olan arkadaşlarımız bu gönderinizi görür ve görüşlerini sağlarlar. Eğer Faydalı ise herkes bu vesile ile sisteminizi kullanır.