lostyazilim

Filmler Üzerine Nasıl "Sağlam" Bir Proje Oluşturabilirim ?

24 Mesajlar 2.433 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar, film sitesi açıpta bir yerlere gelebilmek gerçekten zor. Büyük bir hevesle açılan ve 1 ay sonra bırakılan onlarca site mevcut. Biriside benim sitem. Ama ben filmlere karşı büyük heves besliyorum. Her akşam işten geldikten sonra açar bir film izlerim. Gerçekten şu yaşıma kadar çok fazla film izlemişimdir. Fakat artık zamanımı filmler üzerine ciddi bir proje ile geliştirmek istiyorum. Filmler üzerine olan bu hevesim üzerine yine filmler üzerine bir site yapmak istiyorum. Fakat rakiplerim her halükarda benden kat ve kat yüksekler. Örneğin inceleme sitesi açayım desem sinemalar.com - beyazperde.com bunlar almış başını gidiyor. Fragman desek youtube izin vermiyor para kazanalım fragman sitesi açalım. Film izleme sitesi desen hiç girişilmez.. Ne yapsam da filmler üzerine sağlam, güzel bir proje oluştursam bilemedim.. Desteğinizi bekliyorum arkadaşlar..

wmaraci
reklam

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Cevabı vermişiniz zaten.
Başka alanlara yönel bence hocam
gerçi fragman işi hala revaçta
Domainin güzel olmalı sadece bunuda eminim biliyorsunuzdur

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Cevabı vermişiniz zaten.
Başka alanlara yönel bence hocam
gerçi fragman işi hala revaçta
Domainin güzel olmalı sadece bunuda eminim biliyorsunuzdur

Hocam başka alanlarla da ilgim yok ki, nasıl yapacaz :o

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

Umut İrhan adlı üyeden alıntı

Hocam başka alanlarla da ilgim yok ki, nasıl yapacaz :o

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin :-)

Güzel domainin varsa işe başla hocam benimde bu alanda sitem var o nedenle
Seviyorsan durma başla hocam

wmaraci
wmaraci

Yusufberki Yusufberki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 11 / 39
  • Ticaret 28, (%96)
İzlemeye girilmez lakin indirme konusunda halen doğru düzgün bir site yok. Benim size tavsiyem güzel bir ekip toplayıp film indirme sitesi açın. Ama öyle turbobit falan 2 saat bekleten servisler kullanmayın. Hemen tıklandığında indirilsin. Ve mesela 360p 720p gibi seçenekleri olsun. Başta indirme olarak güzel kurun daha sonra ilerleyince oyuncu kadrosunu vs eklersiniz. Kullanıcı yorumlarına yer verin mesela. Sade ve reklama boğulmamış bir tasarım ile gerçekten ilerlersiniz. Torrent ile indirme konusunda kickass çok iyi ama normal indirme adına bir site yok. Eğer dediğim gibi bekleten servisleri kullanmadan direkt tıkla indir bazında bir site yaparsanız bir adı duyuldu mu alır başını gider. Sonra gidip film izleme sitelerinden reklam alırsınız. Kazancınızı oradan sağlarsınız.

Vallahi vaktim olsa ben girecektim bu işe. O ki siz ilgilenmek istiyorsunuz fikrimi açayım dedim. Başarılar dilerim.

Youtube: Kod Dershanesi

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Yusufberki adlı üyeden alıntı

İzlemeye girilmez lakin indirme konusunda halen doğru düzgün bir site yok. Benim size tavsiyem güzel bir ekip toplayıp film indirme sitesi açın. Ama öyle turbobit falan 2 saat bekleten servisler kullanmayın. Hemen tıklandığında indirilsin. Ve mesela 360p 720p gibi seçenekleri olsun. Başta indirme olarak güzel kurun daha sonra ilerleyince oyuncu kadrosunu vs eklersiniz. Kullanıcı yorumlarına yer verin mesela. Sade ve reklama boğulmamış bir tasarım ile gerçekten ilerlersiniz. Torrent ile indirme konusunda kickass çok iyi ama normal indirme adına bir site yok. Eğer dediğim gibi bekleten servisleri kullanmadan direkt tıkla indir bazında bir site yaparsanız bir adı duyuldu mu alır başını gider. Sonra gidip film izleme sitelerinden reklam alırsınız. Kazancınızı oradan sağlarsınız.

Vallahi vaktim olsa ben girecektim bu işe. O ki siz ilgilenmek istiyorsunuz fikrimi açayım dedim. Başarılar dilerim.

Vallahi geçen gün filmindir.co boştamıydı neydi gördüm ama alamadım. Alsaydım böyle birşey yapacaktım ama..

• Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 11 / 39
  • Ticaret 28, (%96)
Bence bu şekilde bir proje ilgilenilse tutar. Yani sırf interneti yavaş dona dona izlemek istemiyor diye indirip izleyen çok kişi var..

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Bence bu şekilde bir proje ilgilenilse tutar. Yani sırf interneti yavaş dona dona izlemek istemiyor diye indirip izleyen çok kişi var..

Hocam peki böyle bir projede, forum tarzı birşey olur değilmi. Gidipte wordpress kurulmaz. Yine keremiyaya kalmayalım ^^ Şöyle sağlam bir mybb tema ile güzel birşeyler yapılabilinir diye düşünüyorum..

• Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 11 / 39
  • Ticaret 28, (%96)
Hocam torrent indirme konusunda kickass kullanıyorum ben mesela. Forum tarzı bir şey kurmuş. Onu inceleyebilirsiniz. Aman şu keremiyadan bir kurtulamadı dizi - film sektörü zaten :D

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam torrent indirme konusunda kickass kullanıyorum ben mesela. Forum tarzı bir şey kurmuş. Onu inceleyebilirsiniz. Aman şu keremiyadan bir kurtulamadı dizi - film sektörü zaten :D

Adam paranın ....... :D Gerçi kullanan sitelerin %60'ı war*z :D
Ben şöyle sağlamından bir mybb tema bulayım bakalım :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al