Bir gün yemek yedikten sonra 1 hafta yemek yemiyormusun? seoda buna benzer. Düzenli çalışma ister, Hergün aynı yemek ilede olmadığı gibi sürekli iyi yönde seo taktiği hatta size özel bir stratejiniz olmalı aksi halde malesef.
Arkadaşlarında dediği gibi 1. sıra garantisi uzman bir seo işi yapan kişi veremez. Verenler vardır ve 1. sırayada getirebilir ama nasıl getirdiği önemli yarardan çok zararı olacaktır.
Çalışmayı bıraktığınız anda ilk 500'ün içerisinde bile göremezsin kendini ve sadece bir firmaya bağlıda kalamazsın kalmamalısın
sebebi; (mehmettezcan.com için çalıştırma yaptıracağım seocu gidecek ilk işi olarak sosyal hesaplar paravan bloglar' benim sitemin adını soyadı ile hesaplar açacak, çalışma yaptırdınız.
Hareket başladı sonra kendiniz bi çalışma yapacaksın. dedinki ben bi tane tumblr hesap açayım yayın yapınca iyi oluyormuş dedin girdin tumblr.com' a mehmettezcan.tumblr.com hesap açmak isteyeceksin, tak bi uyarı alınamaz oha nasıl olur.
Sonra bakacaksın hesaba evet öyle bir hesap var. ama kim almış ? daha önce çalıştığın adam ohh be şükür diceksin arayacaksın adamı durum böyle böyle ben geri alabilirmiyim. tabi efendim 500 tl alırsam (diğer hesaplar dahil) neyse biraz uçmuş olabilirim ama seo sadece tek yönlü düşünülecek bir iş değil... sizinde alt yapıyı önceden hazırlamanız lazım ve çok okuyup araştırmak gerek... Süprizler yaşamamak adına iyi günler...
not: imla kurallarına pek dikkat etmedim