-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Merhaba arkadaşlar.Benim ürünler ve kategoriler diye iki farklı tablom var.yönetim panelimde de ürün ve kategori ekleme bölümleri var.Buralardan ürün ve kategori ekliyorum.Bunda sıkıntı yok.Öğrenmek istediğim şu: eklediğim ürünleri nasıl kategorilerin içine atacağım.
www.mucahitguner.com
tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ürünler tablonda 1 adet kategori_id sütunu oluş turacaksın ve ürünleri hangi kategori ye ait ise o kategorinin idsini vereceksin. Aynı şekilde ürünlerini çekerkende hangi kategori idsine göre çekip yansıtabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
hocam bu mantığı ben düşündüm zaten.sıkıntı bunu koda dökemiyorum.Yardımcı olabilir msiniz ? Bu arada urunler tablomda kategori_id var zaten ;)
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Hocam burada tb_ürünler ne? veritabanı ismimi.Normalde istediğim tabloya veri eklemek için inster into tabloadı yapıyorum.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Hocam senın anlattığını ben zaten yaptım.Yani kategori ekleyip o kategorinin linkine gidiyorum.Benım amacım eklediğim ürünü istediğim kategoriye ekletebilmek.Ürünü kategoriye ekleyemediğim için haliyle kategori linkine tıklayınca sayfa boş oluyor. Bu arada veritabanımda ekli olan kategorileri ürün ekleme sayfasında kategori seçme bölümüne çektim.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
iyi de hocam iki farklı tabloyu kullanmıs olmadık ki. bende eklenen ürün ürünler tablosuna gidiyor. ürün kategorisi bağımsız kategoriler diye bir tablo.
www.mucahitguner.com